Hűsöljön a saját medencéjében, kertje kényelmében! (x)

Hűsöljön a saját medencéjében, kertje kényelmében! (x)

A forró nyári hónapok beköszöntével sokan vágynak egy kis hűsítő pihenésre és szórakozásra.

A kerti medencék és kiegészítők ideális megoldást kínálnak, hogy élvezhesse a víz örömét és lazíthasson a saját kertjében. Legyen szó egy kisebb családi medencéről vagy egy impozáns méretűről, a kerti medencék rengeteg előnnyel járnak, és számos kiegészítővel teszik teljessé a nyári élményt.

Kerti medencék minden méretben

A MÖBELIX kerti medencék széles választéka illeszkedik mindenki igényeihez és a rendelkezésre álló helyhez. Lehet választani hordozható medencéket, amelyek könnyen összeszerelhetők és szétszedhetők, vagy akár felfújható medencéket is. A méretét és formáját is testre szabhatjuk az adott kerti környezet, a családtagok és a felhasználási szokások szerint.

Az épített medence telepítése és fenntartása bizony nem olcsó mulatság, viszont a fémvázas, puha falú vagy felfújható változat megfizethető, jóval egyszerűbb és gyorsabb is az üzembe helyezése.

Miért döntsön a mobil medence mellett?

A kerti medence kiválasztása komoly döntés, hiszen számos lehetőség közül választhatunk. Az egyik legnépszerűbb választás a felfújható vagy fémvázas medence, amely számos előnnyel jár az épített medencékkel szemben.

Az épített medence kialakítása és telepítése jelentős költségekkel járhat. Az alapozás, az építési anyagok és a munkaerő költségei gyorsan magasra rúghatnak. Ezzel szemben a felfújható vagy merev falú medence sokkal költséghatékonyabb megoldás. Az áruk általában jóval alacsonyabb és a telepítésük is egyszerű.

Könnyedén felállíthatjuk és szétszerelhetjük a kívánt helyen és időben. Ez azt jelenti, hogy nem kell hosszú távra tervezni, és a medence könnyen áthelyezhető, ha szükséges. Ha például költözés előtt áll, egyszerűen leeresztheti a medencét és magával viheti az új otthonába.

Az épített medence telepítése hosszadalmas folyamat lehet, amely akár több hónapot is igénybe vehet. Ezzel szemben a felfújható medence gyorsan telepíthető és üzembe helyezhető. Általában csak néhány óra vagy egy nap szükséges a vízzel való megtöltéshez, és máris élvezheti a pancsolást.

Szerezze be a szükséges strandkelléket is a teljes élmény érdekében!

Kisgyermekek részére a legbiztonságosabb a kifejezetten nekik készült felfújható gyermekmedence, mivel az alacsony vízszint biztonságos pancsolást tesz lehetővé. A különböző formájú úszássegítők, karúszók és úszógumik pedig a nagyobb medencében való fürdőzést teszi a kicsik számára élvezetessé. A felfújható vízi állatok, vízilabdák és gumimatracok pedig gondoskodnak az önfeledt szórakozásról.

A SUP deszka és felfújható gumicsónak pedig a természetes vizekben nyújt aktív kikapcsolódást.

A nyár már a nyakunkon van, ha még nem szerezte be a vizes szórakozáshoz szükséges eszközöket, kellékeket, tegye meg mielőbb!