Ilyen indulatos lett Trump kampányfilmje: az Iszlám Állam olaját elveszi, Amerikát naggyá teszi

A muszlimokkal, a bevándorlással és a terrorizmussal foglalkozik Donald Trump amerikai elnökjelölt-aspiráns első televíziós reklámja.

A 31 másodperces anyag megismétli a republikánus politikus álláspontját, miszerint ideiglenesen be kell tiltani muszlimok beutazását az Egyesült Államokba.

„Ő (azaz Trump) gyorsan lefejezi az Iszlám Államot és elveszi az olajukat”

- hangzik el a reklámban. Képek láthatóak a San Bernardinóban elkövetett tömegmészárlás tetteseiről, egy rakétát kilövő amerikai hadihajóról. Trump megígérte, hogy megválasztása esetén a mexikói határra egy új kerítést húz majd fel, a tervvel kapcsolatban most illegális határátlépőket mutogat a felvétel.

Pikáns, hogy az illusztráció egyébként Marokkóban készült. A reklám Donald Trump legismertebb kampányszlogenével zárul, amelyet tapsoló és hurrázó tömeg előtt mond el:

„Ismét naggyá tesszük Amerikát!”

Korábban beszámoltunk arról, hogy Trump kampányát a republikánus opportunista „Republican Party of Sarasota” intézi, amely lobbicsoport politikáját elsősorban Izraelhez fűződő baráti viszonya határozza meg. Mint ahogy az is közismert, hogy Trump kijelentéseit iszlamista terrorszervezetek használják fel toborzásra.