Íme, ő a "náci" magyar szurkoló

No parmesan!

Napok óta a magyar ultrák "náculásától" retteg a művelt nyugat, a brit (a HVG révén pedig a magyar) sajtó pedig karlengető fasiszta hordáknak állította be hazánk drukkereit, akiktől félteni kell a brit szurkolókat.

A cseppet sem hízelgő sajtópurparlénak pedig arca is volt: egy igencsak sportos testalkatú, kopasz, tetovált fiatalember, aki két karját az égnek emelve szurkolt a magyar válogatottnak.

Mint kiderült, nem az ordas eszmék e világi avatárját sikerült lencsevégre kapnia a minden bokorban szélsőségeseket sejtő orgánumoknak, hanem Bana Attilát, egy egyszerű Újpest szurkolót, aki mellesleg tizennyolc éve Spanyolországban él, és kiemelkedő sportkarriert tudhat maga mögött.

Attila ugyanis háromszoros spanyol testépítő bajnok, emellett pedig egy madridi egyetemen okítja a spanyol ifjúságot az egészséges életmód rejtelmeire.

A Sport Mindignek nyilatkozva elárulta, hogy nem rajong sem a nácikért, sem a homofóbokért, és felháborítónak tartja, hogy az európai média megpróbálja előtérbe helyezni a magyar, albán és horvát szurkolókat, mint a legkegyetlenebb huligánokat.

Véleménye szerint szomorú, hogy ilyen módszerekkel próbálják elterelni a figyelmet a mai napig mindenhol balhézó angolokról.

Elmondta, hogy huszonötezer kint tartózkodó magyar közt nyilván vannak szélsőségesek is, ám szerencsére elenyésző számban.

A fiatalember elárulta, az összes olyan médiummal szemben pert indít, melyek őt oktalanul is rossz színben tüntették fel.