Álhírrel támadják az Újpest edzőjét?

Álhírrel támadják az Újpest edzőjét?

A héten járta körbe a hazai sportsajtót az a hír, hogy az Újpest a tartalékok közé száműzte a télen igazolt 57-szeres válogatott játékosát, Kádár Tamást. Sajtóhírek szerint a klub szerb edzője, Milos Kruscic sportszerűtlen magatartás miatt száműzte Kádárt az első csapatból.

A klub eddig hivatalosan nem kommentálta az ügyet, de a játékos a múlt hétvégén nem utazott el Debrecenbe a csapattal, amely egyébként nagyon jó formában fogadja vasárnap a Honvéd együttesét. 

Az Index aztán egy neve elhallgatását kérő személyre hivatkozva (már itt gyanús a szituáció - szerk.) azt írta, hogy 

a veszekedés akkor robbant ki, amikor Kruščić a múlt héten letolta egyik játékosát, akit Kádár a védelmébe vett. Méghozzá a rá jellemző határozott, karakán kiállással. Ezt a szerb edző pedig zokon vette.

Az Index azt írta, hogy egy női alkalmazotton keresztül üzenték meg Kádárnak, hogy a jövőben a tartalékegyüttes tréningjeit kell látogatnia. Sőt, a cikk írója továbbment és az informátorra hivatkozva azt írta, hogy Kruscic igazából alkalmatlan a munkavégzésre. 

"Ugyan, neki semmi köze sincs a csapat feltámadásához. Jól sikerültek a téli igazolások, a dán Randerstől érkezett Vincent Onovo, aki korábban már játszott nálunk, és Budu Zivzivadze, aki termeli a gólokat, no meg az észt védő, Märten Kuusk. És persze Kádár is segítene, ha játszana."

A gondolatmenet ezzel folytatódott.

"Olyannyira nincs köze az eredményekhez, hogy amikor megérkezett hozzánk, még azt hitte, csak hármat lehet cserélni. Nagyot nézett, amikor látta, hogy az ellenfél edzője ötöt cserél... Ma már ő is..."

- írta az Index a cikkében.

Az Alfahír értesülései szerint az Index cikkében elhangzottak nem tükrözik a valóságot. A klub is értetlenül áll, hogy miként születhetett meg ez a cikk. Felmerül annak a lehetősége is, hogy egyeseknek nem kifejezetten tetszik Milos Kruscic azon döntése, hogy száműzte Kádárt a tartalékok közé. Az Index pedig írt egy jól hangzó cikket egy olyan informátor alapján, aki szenzációhajhász módon mesélt el egy történetet. 

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}