Ismerős Arcok, Kárpátia és a Lovasíjász - kétnapos fesztivállal készül a Nemzeti Majális

Megtudtuk, milyen koncertek, előadások és bemutatók váltják majd egymást az idén kétnapos Budapesti Nemzeti Majálison.

Idén kétnapos fesztivállal jelentkezik a Budapesti Nemzeti Majális, a fellépők között pedig a legjelesebb nemzeti rockzenekarokkal találkozhatunk: az Alfahír a szervezőktől úgy tudja, az április 30-án és május 1-jén zajló majálison fellép

  • az Ismerős Arcok,
  • a Kárpátia,
  • a Lord,
  • a Hungarica,
  • a Romantikus Erőszak,
  • valamint a Palmetta
  • és a Rudán Joe Band is,

de a gyermekek is bulizhatnak egyet a Buborék együttessel.

Akiket nem csak a zene érdekel

A Hajógyári-szigeten a gyermekek úgy kisvasutazhatnak majd, hogy ehhez még Felcsútra sem kell menniük, és információink szerint lesz ugrálóvár, óriáscsúszda, pónilovaglás és motorozás, íjazás, körhintázás és mindenféle népi játék, illetve alkotófeladat.

A felnőttek hozzájuk illő frissítőkkel öblíthetik le a finom magyar konyha ízeit, de ha sietnek, reggelente akár ingyen szalonnás rántottát is kaphatnak, az első száz vendéget ugyanis ezzel fogják várni a Jobbik parlamenti képviselői.

Úgy tudjuk, bemutatót tart majd a Lovasíjász című film főszereplője, a világ egyik legjobb íjásza, Kassai Lajos is, de aki a puszta erőre kíváncsi, az Fekete László erőembert is megnézheti majd.

Mindkét napon lesznek politikai előadások is, melyek során jobbikos országgyűlési képviselőktől kérdezhetnek az érdeklődők, viszont akit inkább a humor érdekel, azt Ihos József és Bihari Gellért készül szórakoztatni.

Aki pedig valóban vérét adná a hazáért, az május 1-jén 10 és 18 óra között életet menthet a Magyar Vöröskereszt véradósátrában.

A hivatalos, részletes és bővített programkínálat várhatóan egy héten belül megjelenik.