Ismert politikus is a vendége volt a meggyilkolt prostituáltnak

„Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi”

 – mondta a bulvárlapnak a fiatal nő állítólagos közeli ismerőse. Arról is beszámolt, hogy az egyik légyottról videofelvétel készült, amit a meggyilkolt fiatal nő a telefonján tárolt, és amely most a rendőrség birtokába került.

A névtelen barátnő azt is tudni véli, hogy „abban az időszakban, amikor a gyilkosság történt, a térfigyelő kamerák nem működtek, azaz az elkövetőről nem készültek felvételek”.

Korábban azt írtuk, hogy a nyomozók begyűjtötték az Akácfa utcában található térfigyelő kamerák felvételeit, illetve kikérdezték az összes lehetséges szemtanút. Több sajtóbeszámoló szerint a gyilkosság éjszakán egy ázsiai férfival látták együtt a 19 éves nőt, akit aztán a lakására felvitt a későbbi áldozat, míg édesanyja a kutyájukat sétáltatta. Keddi cikkünkben azt is megírtuk, hogy az áldozatot egy ideje a közösségi oldalon támadták életvitele miatt, egy barátnője szerint pedig több fenyegetést is kapott.