Még tanulnia kell a fideszeseknek a trollkodást: Kósa Ádám is felsült Jakab Péter oldalán

Még tanulnia kell a fideszeseknek a trollkodást: Kósa Ádám is felsült Jakab Péter oldalán

Azt már megszokhattuk, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke a közösségi médiában a profibb tartalomgyártók közé tartozik - és munkássága nem korlátozódik pusztán közéleti tartalmakra. Tegnap például arról osztott meg egy 4 másodperces videót, hogy egy palacsintát süt. 

Valamiért ezt a helyzetet találta megfelelőnek a fideszes EP-képviselő, Kósa Ádám, hogy beszóljon egyet Jakab Péternek, méghozzá egy olyan megjegyzéssel, amely a jelenlegi rekordinfláció mellett még meglehetős társadalmi érzéketlenségről is tanúskodik:

"Ugye milyen jó, hogy van olcsó gáz?"

Mindenesetre a kommentszekcióban nem lett túl népszerű a fideszes politikus, több mint 450-en figyelmeztetik arra a kormánypárti politikust, hogy éppenséggel csak azok számára  olcsó a gáz, aki legalább annyit keres, mint egy EP-képviselő. 

Az elszabadult árak és az alacsony bérek miatt egyre több magyar háztartás számára okoz gondot a megélhetés

Nemrégiben tette közzé a KSH a magyar háztartások 2020-as életszínvonaláról szóló kiadványát, amely szerint 2020-ban az egy főre jutó összes személyes célú kiadás a 3,3%-os átlagos áremelkedést figyelembe véve reálértéken 0,5%-kal csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

Lesz még mit tanulni abban a bizonyos (párt)központban.