Videó: Jakab Péter 2 perc 30 másodperc alatt semmisítette meg az őt párizsivel provokáló KDNP-s aktivistákat

Videó: Jakab Péter 2 perc 30 másodperc alatt semmisítette meg az őt párizsivel provokáló KDNP-s aktivistákat

Ha túltesszük magunkat azon a híresztelésen, hogy a KDNP nevű párt tényleg létezik, és még azt is elhisszük, hogy ennek a pártnak ifjúsági szervezete van, mi több, van elég kreativitásunk elképzelni azt az állapotot, amikor egy random magyar fiatal fogja magát, és belép ebbe az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségnek nevezett klubba, csak akkor juthatunk csak el addig a tudományos igényű felismerésig, hogy ha ezeket a srácokat provokátorként ráküldik Jakab Péterre, akkor abból olyan érveléstechnikai vérengzés lesz, hogy azon sem kell meglepődni, ha a büszke férfiként érkező, de megszeppent kisfiúként távozó aktivisták már az előválasztáson behúzzák az IKSZ-et a Jobbik miniszterelnök-jelöltjére, csak többé ilyen ne legyen.

Történt ugyanis, hogy a jobboldali ellenzéki párt elnökét három KDNP-s aktivista egy felbontott csomag párizsivel, valamint gagyi gyerekjátékokkal és száraztésztával akarta provokálni az EFOTT-on. Mindez addig a pontig tűnt jó mókának, míg

Jakab Péter két és fél perc alatt az elejétől a végéig elmagyarázta nekik a vidéki szegénység valóságát, valamint azt, hogy talán nem annyira jó ötlet a napról napra élő magyar családokon gúnyolódni.

Arról, hogyan tűnt el másodpercek alatt a vigyor a srácok arcáról, nem lehet betűkkel eleget írni, ám szerencsére az esetről videó is készült, amit Jakab Péter osztott meg Facebook-oldalán. Íme:

„A fiatalok nem alamizsnát szeretnének, hanem jövőképet és kiszámíthatóságot"

A tavalyi „világvége" után idén ismét megrendezték az EFOTT-ot, amely a korábbiakkal ellentétben egy nulladik nappal kiegészülve, még hosszabb is lett. A csütörtöki napon a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, Jakab Péter tette tiszteletét, aki két évvel ezelőtt még frakcióvezetőként csocsózott a fiatalokkal, most viszont már pártelnökként és miniszterelnök-jelöltként vett részt a fesztiválon.