Jakab Péter újabb pert nyert, most a TV2 ellen

Jakab Péter újabb pert nyert, most a TV2 ellen

Ismét pert nyertem, ezúttal a TV2 ellen 

- újságolta el közösségi oldalán Jakab Péter, aki dióhéjban ezt úgy foglalta össze:

"A fideszes szócső most épp azzal próbált lejáratni, hogy miközben kritizálom a kormány válságkezelését, én is igénybe vettem a hiteltörlesztési moratóriumot. Hazudtak, pereltem, nyertem." 

A Jobbik elnöke szerda reggeli posztjában arra is kitért, közben eszébe jutott, hogy az osztrák kancellár belebukott abba, hogy a vádak szerint közpénzből tett közzé hamisított közvélemény-kutatást.

"Itthon meg évek óta közpénzből terjesztenek rólunk, ellenzékiekről hazugságokat. És nem belebuknak, hanem közpénzből fizetik ki még a bírságot is!"

- fogalmazott az ellenzéki pártvezető, hozzátéve:

"Ideje átvenni az osztrák modellt. Ideje, hogy ez az álszent banda belebukjon az állandó hazudozásba, az állandó korrupcióba. Ha az ellenzéki összefogás stabil marad, bele is fognak."

Jakab Péter: most a TV2 nevű fideszes szennycsatorna hazudott rólam, jöhet a helyreigazítás

A változatosság kedvéért most a TV2 nevű fideszes szennycsatorna hazudott rólam - számolt be róla a Jobbik elnöke Facebook-oldalán. A párt miniszterelnök-jelöltje azt írja, "a fura módon „Tények"-nek nevezett műsorban azt találták ki, hogy miközben kritizálom a kormány úgynevezett válságkezelését, magam is igénybe vettem a hitelmoratóriumot".