Ezeket toljuk 2018-ban: az év legjobban várt játékai

PC-ket, konzolokat bekapcsolni.

Far Cry 5

Az Ubisoft sorozatának legújabb részében az amerikai farmvilágba mehetünk egy őrült szekta által irányított régióba vadászni. A terület továbbra is óriási és nyitott, nyilván meg kell szabadítanunk a környéket az ellentől.

A konkrét helyszín a fiktív montanai megye, Hope County, egy serifhelyettes bőrébe bújva harcolhatunk a vallási fanatisták ellen. Az biztos, hogy lesz drón, de reméljük ennél bővebben frissítik a játékmenetet, ami a nagyjából a széria harmadik részében újult meg utoljára.

Megjelenés: február 27.

Anno 1800

Végre elengedik a jövőt és visszatérnek az alapokhoz az egyik legkirályabb városépítős stratégiai játékban. Az Ubisoft az ipari forradalomba visz minket, már látom is magam előtt a gőzhajókat és füstölő gyárkéményeket. Az viszont egyelőre nem fix, hogy 2018-ban tényleg piacra kerül, de keményen dolgoznak rajta a fejlesztők.

The Crew 2

Egyik kedvenc autós, vagy várjál, a trailer alapján mindent vezetős játékunk. A beharangozók szerint lesz motor, rally-buggy, de még repülők és motorcsónakok is. Amerikában leszünk, ami itt már csak a motorsportról szól. Négy játékmódot jelentettek be:

  • utcai
  • off-road
  • pro
  • freestyle

Menet közben a Fast Fav opciónak köszönhetően átpattanhatunk egyik járműből a másikba, ez kicsit furcsán hangzik így elsőre, tök jónak tűnik, de hogy verseny közben vagy mi? Meglátjuk.

Megjelenés: március 16.

Biomutant

Ez egy igazi különlegességnek ígérkezik. A THQ Nordic kitalált valami újat, ami vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, de ki ne szeretne egy állati akció-RPG-t tolni az esős hétvégéken? Poszt-apokaliptikus stílus, hack and slash harcok rókával, mókussal, macskával, mi kell még?

Valamikor az év első felében érkezik.

Dragon Ball FighterZ

Aki szerette a mesét, nem hagyhatja ki. Igazi, klasszikus árkád verekedős játék a Dragon Ball univerzumban. Son Goku oldalán bunyózhatunk Android 16 és serege ellen.

Anime stílus, nagyon sok karakter, három részes sztori, jó lesz.

Megjelenés: 2018. január 26.