Jobbik: A „jelentős summa”, amit Orbán remél Brüsszelből, éppen miatta nem jön

Jobbik: A „jelentős summa”, amit Orbán remél Brüsszelből, éppen miatta nem jön

A konzervatív párt szerint nehéz eldönteni, hogy a kormányinfón Gulyás Gergely, vagy a propagandarádiójában ma is (le)szereplő Orbán Viktor nyerte a hét mesemondója címet.

Nagyotmondásból, a látszatintézkedések felsorolásából, a felelősség hárításából, hazugságokból ugyanis ezúttal sem, felelős döntéshozatalból, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó intézkedések ismertetéséből viszont akkora hiány volt a miniszterelnök ma reggeli Kossuth rádiós szereplésében, mint amekkora az államkasszában van a mértéktelen lopás és az elhibázott gazdaságpolitika miatt - kezdi közleményét a Jobbik-Konzervatívok.

Kiemelték:

Orbán egy valamit azonban jól lát: Brüsszel valóban nem akarja odaadni a pénzt. Nem akarja odaadni azt egy mérhetetlenül korrupt, oroszbarát, idegen érdekeket szolgáló hatalomnak, melynek ő a feje, és amely strómanokon keresztül szivattyúzza a saját zsebébe az uniós forrásokat.

Mint kifejtették: ezek a pénzek a Fidesz-kormány miatt nem jutnak el a tisztességes magyar emberekhez. Jut helyette, Orbánéknak köszönhetően, lassan szinte minden településre a magyar munkaerőt lecserélő, a béreket letörő, hosszútávon pedig a kulturális egységünket megbontó ázsiai migránsmunkás.

Úgy látják,

az Orbán-kormány döntött: magyar nemzeti érdekek helyett idegen érdekek szolgálata, és magyarok ki, ázsiai migránsmunkások be!

A Jobbik-Konzervatívok azt írgéri: nem fogják hagyni, hogy ez a hataloméhes banda véghez vigye nemzetellenes tervét, migránsmunkásszállót csináljon hazánkból, külföldre űzze honfitársainkat, és zsebre vágja a magyar családokat megillető uniós forrásokat!

Felelős, a magyar nemzeti érdekeket szolgáló kormányt! Normális béreket, normális Magyarországot! - zárul a közlemény.

(Címlapkép: Egyperces néma felállással emlékeznek meg a képviselők a közelmúltban elhunyt volt képviselőtársaikról az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, 2023. szeptember 25-én. Elöl középen Orbán Viktor miniszterelnök. MTI/Máthé Zoltán)