Jobbik: Elismerte a kormány, hogy válsághelyzetet okoz a több százezer betelepített migránsmunkás

Jobbik: Elismerte a kormány, hogy válsághelyzetet okoz a több százezer betelepített migránsmunkás

A konzervatív párt szerint a Fidesz válsághelyzetből válsághelyzetbe és veszélyhelyzetből veszélyhelyzetbe kormányozza Magyarországot.

A magyar kormány 2024. március 7-ig meghosszabbította "a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet" - emlékeztetett szerdai sajtóközleményében a Jobbik-Konzervatívok, hangsúlyozva: a kormányzat elismerte, hogy válsághelyzetet okoz az általuk betelepített több százezer migránsmunkás.

Megszokhattuk már, hogy önös érdekek és az elhibázott gazdaságpolitika miatt a Fidesz válsághelyzetből válsághelyzetbe és veszélyhelyzetből veszélyhelyzetbe kormányozza hazánkat, majd erre hivatkozva sorra adják ki a kizárólag hatalmukat szolgáló rendeleteket

- idézte fel az ellenzéki párt, hozzáfűzve:

Most azonban, amikor "a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet" újabb fél évvel meghosszabbítja az Orbán-kormány, mindezt egyfajta beismerő vallomásnak is tekinthetjük.

Azzal ugyanis, hogy a kormány több százezer ázsiai migránsmunkást telepít hazánkba, elveszik a magyarok munkáját, letörik a béreket és megbontják hazánk kulturális egységét. Ezt pedig valóban joggal tekinthetjük egy éppen Orbánék által előidézett veszély- és válsághelyzetnek!

- jelentette ki közösségi oldalán a konzervatív Jobbik, amely migránsmunkások helyett normális bért sürget a magyaroknak, és felelős, a valódi magyar nemzeti érdekeket szolgáló kormányt vár el.

(Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök a Tranzit politikai fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)