Jobbik: Gulyás Gergelynek senki sem szólt, hogy hőségben nem szabad sokat a napon lenni?

Jobbik: Gulyás Gergelynek senki sem szólt, hogy hőségben nem szabad sokat a napon lenni?

Az ellenzéki párt azt kifogásolja, hogy a kancelláriaminiszternek az Európa-rekorder a magyar infláció, az alacsony bérek és a migránsmunkások százezreinek betelepítése közepette ünnepelni támadt kedve a mai kormányinfón.

A Miniszterelnökséget vezető miniszternek ünnepelni támadt kedve abban a helyzetben, amikor még mindig Európa-rekorder a magyar infláció, amikor a magyarok bére régiós szinten is alacsony, és az Orbán-kormány közreműködésével épp lakosságcsere zajlik migránsmunkások százezreinek betelepítésével, honfitársaink elűzésével – így reagált csütörtöki sajtóközleményében a Jobbik-Konzervatívok a kormányinfóra, amelyen Gulyás Gergely az augusztus 20-i rendezvényeket méltatta.

Az ellenzéki párt úgy fogalmazott:

Kapaszkodjanak meg: Gulyás sikereket lát maga előtt, mivel „Magyarország képes nagy rendezvényeket jól megrendezni”.

„Mi, Jobbik-Konzervatívok azt tartanánk sikernek, ha ázsiai migránsmunkások százezreinek betelepítése helyett normális, a nyugati átlaghoz legalább közelítő bér járna a magyaroknak! Ha nem lenne Európa-rekorder a magyar infláció, megfizethetetlen az élelmiszer és a környező országokhoz képest is drága az üzemanyag” – hangsúlyozta a konzervatív párt.

Ehhez mindenekelőtt felelős, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányra, átgondolt gazdaságpolitikára és normális bérekre van szükség – rögzítette közleményében a Jobbik. Azt a költői kérdést is feltették:

„Gulyás Gergelynek senki sem szólt, hogy hőségben nem szabad sokat a napon lenni?”

(Címlapkép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. május 25-én. MTI/Kovács Tamás)