Jobbik: Orbán Viktor a rádióban is hallgat a tervezett lakosságcseréről a magyarok kárára

Jobbik: Orbán Viktor a rádióban is hallgat a tervezett lakosságcseréről a magyarok kárára

Magyarország nem lesz ázsiai munkásszálló! - hangsúlyozta az ellenzéki párt, amelyik tart tőle, hogy a miniszterelnök azon töri a fejét, miként tudna a magyarok helyébe még több ázsiai vendégmunkást betelepíteni az üzbégektől, a kirgizektől vagy éppen az arab világból.

Orbán Viktor ma reggel elfelejtett valamit elmondani a rádióban - figyelmeztetett pénteki közleményében a Jobbik-Konzervatívok, majd úgy folytatták:

A miniszterelnök ma reggeli háborús, inflációs pszichózisában elfelejtett egy fontos dologról megemlékezni. Arról, hogy a kormány az ő vezetésével egy tervezett lakosságcserét folytat, amelynek célja, hogy félmillió ázsiai migránsmunkást telepítsenek be hazánkba, hogy azok elvegyék a magyarok munkáját, alacsonyan tartsák a béreket és végső soron megváltoztassák hazánk kultúráját

Mint az ellenzéki párt kifejtette:

"Tartunk tőle, hogy az atlétikai vb kapcsán említett „keleti despotatalálkozó”, amelyet a miniszterelnök szervez, is arról fog szólni, hogy miként tudna még több ázsiai vendégmunkást betelepíteni az üzbégektől, a kirgizektől vagy éppen az arab világból a kormány."

A Jobbik-Konzervatívok leszögezte: elutasítják a migránsmunkások betelepítését, mert a magyar emberek nem az általuk leszorított alacsony béreket, hanem tisztességes fizetést érdemelnek.

A Fidesszel ellentétben mi egy normális országért dolgozunk, ahol mindenki a szülőföldjén boldogulhat! - rögzítette a párt, végül kiemelve:

Magyarország nem lesz ázsiai munkásszálló! Keleti migránsmunkások helyett normális, a nyugati átlaghoz legalább közelítő bért a magyaroknak!

A Jobbik egy szembesítő videót is összeállított, bemutatva, hogy Orbán Viktor a bevándorlás kérdésében egykori szavaival is szembehelyezkedett mostanra. Ezért az ellenzéki párt szerint a kormányfő átverte a magyar embereket:

(Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának adott interjújára érkezik 2023. július 14-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)