Az Orbán-kormány már a magyar nők nemi erkölcsét is kockára teszi?

A jobbikos politikus szerint több kérdés felmerül, és különös aktualitást is nyer a Jobbik korábbi üzenete, miszerint se gazdag, se szegény migránst, sem brüsszeli kvóta, sem Orbán-kötvény révén nem szabad letelepíteni Magyarországon.

Hiszen annak jó eséllyel ez lesz a vége – fogalmazott Apáti István.

Vajon Orbán-kötvénnyel érkezhetett-e ez az erőszaktevő? Mi lett volna akkor, ha történetesen egy AK-47-es gépkarabély van nála? - fejtegette a helyzetet a jobboldali ellenzéki párt szóvivője.

Apáti Istvánnak a kormány tagjaihoz is volt egy különösen személyes kérdése: ha az ő feleségükkel, gyermekeikkel, vagy édesanyjukkal történik mindez, akkor is ennyire elégedettek lennének a saját, és az illetékes hatóságok munkájával? Valószínűleg nem! - tette hozzá.

Hogyan jöhetett ide ez az illető Svédországból, és hogy tudott átjutni a titkosszolgálatok szűrőjén? - Apáti ezekre a kérdésekre is választ vár. A jobbikos politikus szerint a kormánynak csak a szája nagy, és a zsebe mély, de cselekedni nem tud, hiszen sem a 15 milliárd forintos kampány, sem pedig a több tízmilliárdból fenntartott titkosszolgálatok nem tudnak ilyen helyzetet megakadályozni – hangsúlyozta.

„Mi történik akkor, ha egy terrorista egyszer komolyan neki veselkedik, és a könnyű prédának számító Budapesten fog támadást végrehajtani?”

- fogalmazott.

A Jobbik ismételten kéri, „egyre hangosabban követeli”, hogy vegye végre napirendre a kormányzat a jobbikos alaptörvény-módosítást, amely a betelepítés minden formáját egyszerre zárná ki. Amíg ezt nem fogadjuk el, bármelyik percben, bármilyen szörnyűség megtörténhet – húzta alá.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=w_XYI-0iLIQ autoplay:0]

Üzenet csütörtökre:

Apáti István arról is szólt, hogy csütörtökön a Fidesz pedig ne kezdjen bele a „szokásos kommunikációjába”, mintha az ellenzék ellenzéke lenne. „Ne kezdjenek úgy beszélni, mintha nem ők lennének kormányon, ne adjanak úgy elő semmit, mintha ezért bárki más lenne a felelős” szögezte le, emlékeztetve: az elmúlt hét esztendőből öt évig kétharmada volt az Orbán-kormánynak; minden eszköz a rendelkezésükre állt, mégis kudarcot vallottak.