Változás a Jobbik frakciójában: Ander Balázs és Dudás Róbert folytatja a munkát a Parlamentben

Változás a Jobbik frakciójában: Ander Balázs és Dudás Róbert folytatja a munkát a Parlamentben

"A mai napon lemondott országgyűlési képviselői tisztségéről pártunk két parlamenti képviselője, Szabó Hajnalka és Végh Noémi. A két képviselő asszony a mögöttünk álló nehéz időszakban is nagy figyelemmel és alaposan végezte munkáját és képviselte a Jobbik által meghatározott konzervatív politikát az Ország Házában. Alapos munkájukat és kitartásukat ezúton is szeretnénk megköszönni, közösségünk személyüket és kiállásukat nagyra tartja" - közölte friss sajtóközleményében az ellenzéki párt.

Mint írják:

"A Jobbik Országos Elnöksége az így megüresedett két mandátum egyikére Ander Balázst választotta, akire az a feladat vár, hogy képviselőként – mint korábbi és jelenlegi pedagógus – képviselje a magára hagyott közoktatás ügyét, hangja legyen a pályatársainak és a szülőknek egyaránt. Dudás Róbert pedig – mint korábbi polgármester – a kormány által a csőd szélére sodort önkormányzatok helyzetének javítása érdekében is fog dolgozni a Parlamentben, mert az önkormányzatok nem maradhatnak valódi és hatékony képviselet nélkül a törvényhozásban".

"Az előttünk álló időszakban azon fognak dolgozni új képviselőink is, hogy az elszabaduló energiaárakra, a magas inflációra, a munkahelyek elvesztésére hiteles, jobboldali konzervatív választ tudjunk megfogalmazni, egyszersmind pedig alternatívát tudjunk kínálni azon honfitársainknak, akik hitüket vesztették a hazánkat gazdasági- és szociális válságba sodró kormánypártokban" - zárul a konzervatív párt közleménye.