Jobbik: az álnemzeti és álkeresztény ideológiai mázzal a konkrét szabadrablást kívánták palástolni és legalizálni

Jobbik: az álnemzeti és álkeresztény ideológiai mázzal a konkrét szabadrablást kívánták palástolni és legalizálni

A magyar néppárt friss sajtóközleményében azt írja, 

"nyilvánvalóan a véletlen műve, hogy törvénybe, sőt alaptörvénybe iktatandónak érezte a Fidesz, hogy milyen a hagyományos családmodell, milyenek a hagyományos nemi szerepek. Azon kívül, hogy beszédes, rendkívül szánalmas, hogy ezt pont a táblagépen alkotmányt mókoló Szájer József ereszcsatornás menekülési kísérlete után. De simán lehet, hogy ezt a módosítást még a homoszexuális szexpartin droggal lebukott politikus szövegezte."

A Jobbik szerint ez a pofátlanság sem állna távol az Orbán vezette hazug és tolvaj Fidesz képmutatásától. "Azt csak Orbán tudhatja, miért kellett kilencedjére is módosítani a felemás gránitszilárdságáról hírhedté vált Szájer-féle alaptörvényt. Nekünk legfeljebb sejtéseink lehetnek. Valószínűleg egy ország lélegzett fel, hogy megtudhattuk, hogy az apa: férfi… De ez valójában csak a gumicsont, a lényeg ugyanis, a lóvé."

A keresztény-szociális ellenzéki párt kiemeli, az álnemzeti és álkeresztény ideológiai mázzal a konkrét szabadrablást kívánták palástolni és legalizálni.

"A fideszes vircsaft nem szól másról, mint a közpénzek eltüntetésének legfelsőbb szintre emeléséről – valójában ezért volt olyan fontos ez az adventi jogbuherálás."

Hangsúlyozzák, "joggal félnek a 2022-es bukástól, amelynek túlélésére zsákolnak, azonban jobb, ha tudják: semmilyen törvénytelenség nem marad büntetlenül."

"A legkésőbb 2022-ben cseppfolyóssá váló „némethszilárdságú” alaptörvényüket vihetik legfeljebb magukkal. A lopott közpénz és a közvagyon ugyanis visszajár! Orbán és sleppjének csúfos bukása után visszaadjuk a magyaroknak az alkotmányos jogaikat és helyreállítjuk az alkotmányt!"

- zárul a közlemény.