Jobbik: Két fideszes propagandalap ellen is pert nyertek a párt vezetői

Jobbik: Két fideszes propagandalap ellen is pert nyertek a párt vezetői

A Jobbik újabb győztes sajtóperekről számolt be.

Mint írták, még a 2018-as országgyűlési választási kampányban találta ki a Fidesz, hogy Gyöngyösi Mártont és Z. Kárpát Dánielt azzal kell lejáratni, milliárdos luxusvillákban élnek, amiket ráadásul ki is hagytak a vagyonnyilatkozataikból.

"Márpedig ha valamit Orbán Viktor kitalál, a lakájmédiának azt le kell írnia, bármennyibe is kerül. A magyar néppártban azonban nem szokás következmények nélkül hagyni semmilyen jogsértést, így a két elnökségi tag minden hazugsággyárat beperelt, akik ezt lehozták róluk. A múlt héten ezért a Pécsi Ítélőtábla az Új Dunántúli Napló, a Szegedi Ítélőtábla pedig az Új Néplap kiadóját kötelezte több százezres sérelemdíj és a perköltség megfizetésére. Nekik sem volt tehát érdemes teljesíteni a parancsot, jobban tették volna, ha a dolgukat teszik, és olvasóikat a valóságról tájékoztatják" - olvasható a Jobbik közleményében. 

Négy nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Rig Lajos, a Jobbik egészségügyi politikusa is nyert egy sajtópert a Magyar Nemzettel szemben.