A jó képességű fideszesek ismét bebizonyították: csak a rongáláshoz értenek

Vasárnap ismét büszkék lehettek magukra a fideszes rontópálok.

Frissítés:

Mint kiderült, múlt hét pénteken az újbudai Jobbik irodáját is megrongálták a narancsgerillák. Ennek az alapszervezetnek már másodjára ráncigálják a bajszát.

Péntek éjjel ismét bátor cselekedetet hajtott végre a kerületi Fidesz. A magyar nyelv használata kevésbé megy nekik...

Közzétette: Jobbik Újbuda – 2017. május 14.

Korábbín írtuk:

Így festett vasárnap a XVII. kerületi Jobbik-iroda, miután a vandálok a sötétség leple alatt összematricázták a már jól ismert Simicska-ragaszokkal:

A korábbi matricázásokról alábbi cikkeinkben olvashat:

Videón a vasárnap hajnalban matricázó fidelitasosok

Egy fiú és egy lány látható a Jobbik központi irodájánál kihelyezett kamera felvételén, amint simicskás matricákat ragasztanak ki. A szerkesztőségünkhöz eljutott felvételen jól látszik, hogy egyikük még egy fotót is készít a műről, feltehetően azért, hogy később azt a Habony-médiában terjeszteni lehessen.

Újabb jobbikos irodát támadtak meg a fideszesek

Azt írják, ma reggelre a Fidelitas helyi erői megrongálták az újbudai Jobbik irodáját. Bátor tettüket ismét az éj leple alatt hajtották végre.Nem áll le a Fidelitas Újbudán! Újabb bátor cselekedetet hajtottak végre! Ma reggelre a Fidelitas helyi erői megrongált...

Nem megy ez a „nődolog" a Fidesznek: Anyák napján is csak rongálnak

Azután, hogy az utóbbi napokban két női újságírót fizikai atrocitás ért, valamint Vona Gábor Jobbik-elnök feleségének ragasztották össze az autóját ifjú fideszesek az éjszaka leple alatt, úgy tűnik, a Fidesznél Orbán Viktor szavajárásával élve tényleg „nem foglalkoznak nőügyekkel".

Nem csak Vonáékat találták be a sötétség leple alatt dolgozó Fidesz-kommandók

A legerősebb ellenzéki párt közleményben tudatta a hírt, miszerint egy további politikusuk családja vált a nemtelen módszerek céltáblájává: A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólította fel az ellenzéket, hogy tegye félre "kicsinyes, rövid távú politikai, hatalmi érdekeit", és támogassa a 2018-as költségvetési törvényjavaslatot.

Az éjszaka közepén lopóztak Vonáék otthonához a fideszesek, hogy összeragasszanak mindent

Vona Gábor felesége tett ki több fényképet is Facebookra arról, hogyan ragasztották össze Simicskás matricákkal az autóját, és az otthonuk kaputelefonját.Vona-Szabó Krisztina azt írja, csütörtök reggel fél 7-kor vette észre a rongálást, ami mögött a Fidelitast sejti. Ez abból a szempontból adja magát, hogy az ifjú fideszesek ugyanezt a matricát ragasztották fel az Országgyűlés Hivatalában lévő jobbikos irodákra is.