Összenő? A Fidesz korábbi képviselő-jelöltje is tüntet a Jobbik ellen

A Fideszből jönnek, oda tartanak, és a Habony-művek a szövetségesük. Kik ők?

Millin Tamás 2010-ben még a Fidesz-KDNP színeiben indult az önkormányzati választáson Sződligeten, és aktív részese is volt a kormánypárt színeiben a település, valamint a választókerület életének, Bábiné Szottfried Gabriella, akkori fideszes országgyűlési képviselő mellett.

A Vona ellen tüntetőkről - őszintén, keményen, radikálisan

Szóval vissza kell venni Vona Gábor mellényét. Mert, hogy, ugye: áruló. Ezért megy most tüntetni 70-80 igazmegnemalkuvóradikális. Szerintük a Jobbik elnöke méltatlanná vált a Gárdához, mert elárulta a párt eredeti értékeit. Ez így tök vagányul hangzik, elárultnak, átvertnek, pláne az "igazi értékek" hordozójának lenni mindig menő volt a nemzeti oldalon.

Természetesen, mindenkinek szíve joga élni a liberális demokrácia adta szólás- és véleményszabadság lehetőségével, az azonban joggal kérdőjelezi meg a demonstráció korábban hangoztatott célját, ha annak végrehajtói, megfogalmazói a Fideszből jönnek, oda tartanak, és a Habony-művek a szövetségesük.

Egyébként, hideg és szmog lesz, ennek megfelelően készüljenek fel azok, akik szombaton szabadtéri rendezvényekre igyekeznek.

Divattanácsok a stílusos tüntetésekhez

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor a kötélfonású, erős, vastag műanyagból készült bevásárlószatyrokat akár évekig is használhattuk? Nem kell teljesen megijedni, még van potenciál a régi klasszikus darabokban.

A címlap- és borítóképen egy korábbi, ennél nagyobb kormánypárti tüntetés emlékei köszönnek vissza.