Jobbik-Konzervatívok: A Fidesz ma nemet mondott a jövőre

Jobbik-Konzervatívok: A Fidesz ma nemet mondott a jövőre

A Fidesz-KDNP újfent bizonyította, tart a tiltakozó tömegektől, egyetlen „fegyvere” pedig a megfélemlítés - véli a konzervatív párt.

"Azzal, hogy a 135 „bátor” kormánypárti politikus igent nyomott a bosszútörvényre, az ország jövőjére mondott nemet, és újfent bizonyította, tart a tiltakozó tömegektől, egyetlen „fegyvere” pedig a megfélemlítés" - olvasható a konzervatív párt friss közleményében.

Úgy vélik: A Jobbik-Konzervatívok által elítélt, ma megszavazott cselédtörvény még tovább mélyíti az oktatási válságot, és újabb kitörölhetetlen történelmi bűnként szerepel a Fidesz több mint egy évtizedet átívelő országromboló tettei között.

"Mi egy olyan normális országban hiszünk, ahol a jövőt nem ellehetetlenítik, hanem minden erővel építik és támogatják, éppen ezért nem cselédként, hanem a szebb jövő garanciáját jelentő értelmiségi polgárokként tekintünk a pedagógusokra, akiket a diákokkal együtt meg kell becsülni, mert ez a magyar nemzeti érdek!"

- emelték ki, hozzátéve: Folytatják a harcot a pedagógusokért, a diákokért, a jövőért, egy normális országért, és ezúton is üzenik az Orbán-kormánynak:

"Nélkülük van jövő, tanár és diák nélkül nincs! Felelős kormányt! Normális életet, normális Magyarországot!"

(Címlapkép: Szomor Balázs/Alfahír)