Jobbik-Konzervatívok: "Amíg Orbán Brüsszelben kamuharcot vív, a magyar családokat térdre kényszeríti az infláció"

Jobbik-Konzervatívok: "Amíg Orbán Brüsszelben kamuharcot vív, a magyar családokat térdre kényszeríti az infláció"

A Jobbik-Konzervatívok szerint a mai Kormányinfóból sok égető kérdésre nem kaptunk választ, de egyvalamire igen: a Fidesz folytatja.

"Folytatják az oroszbarát politikát és a látszatintézkedéseket, mindez pedig két dologhoz vezet:

A kormány miatt jó eséllyel továbbra sem jutnak hozzá a magyar emberek a nekik járó, a jelenlegi gazdasági helyzetben nélkülözhetetlen uniós forrásokhoz, a rekordmértékű infláció pedig lassan, de biztosan agyonnyomja a valós segítség nélkül hagyott magyar családokat.

Közben a miniszterelnök felelős, a lakosság érdekében meghozott döntések helyett továbbra is inkább Brüsszelben „harcol”, itthon pedig azt próbálja elhitetni, hogy szankciós infláció van. Tisztázzuk: Éppen a szankciókirály és a kormánya által előidézett Orbán-infláció gyötri az országot!"

- írták.

A Jobbik-Konzervatívok Európára szövetségesként és a biztonságunk zálogaként tekint.

"Rég hazahoztuk volna az uniós pénzeket, az inflációs helyzeten tovább rontó ársapkákat pedig eltöröltük volna, helyette áfacsökkentéssel, Nemzeti Élelmiszer-támogatási Programmal célzott módon segítenénk a rászorulókat!"

- szögezték le.

Címlapkép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. március 23-án. - MTI/Soós Lajos