Jobbik-Konzervatívok: Tisztelt Magyar Munkavállaló! Önnek 1 új üzenete érkezett!

Jobbik-Konzervatívok: Tisztelt Magyar Munkavállaló! Önnek 1 új üzenete érkezett!

Minden hangzatos és hazug propaganda ellenére már 130 ezer fölé duzzadt a hazánkban lévő vendégmunkások száma. Kinek mit intézett a kormánya…

"Amennyiben a fizetésed a KSH által kedden közölt átlag alatt van, akkor itt az ideje ráébredned, hogy Téged valahol valakik nagyon csúnyán átvernek: vagy a munkaadó a mindenkori fizetésed napján vagy pedig a KSH, ami a Fidesz-kormány sikerpropagandájának szócsöveként hazudik a szemedbe, esetleg mindketten. Mindenesetre az viszont nagyon megnyugtató, hogy a kormány hangzatos plakátokon is garantálta, hogy a hazánkba érkező migránsmunkások nem vehetik el a magyarok munkáját, a munkádat. Ó, várj…!" - írja friss sajtóközleményében az ellenzéki párt.

Na de a lényeg, hogy az alábbi adatok alapján, ha ennél kevesebbet keresel, akkor már indulhatsz is a főnöködhöz vagy a személyzeti osztályra fizetésemelést követelni. De nézd csak, hiszen „Rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó”!

- folytatják.

„2023 novemberében a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 621 200, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 427 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,1, a nettó átlagkereset 14,0, a reálkereset pedig 5,7 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest” – jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

"Mi, jobbikosok a megalakulásunk óta azért küzdünk, hogy a magyar bérek végre méltóak legyenek a verejtékkel elvégzett munkához. Mert mi, magyarok nem vagyunk semmivel sem rosszabbak, nem vagyunk semmivel sem kevesebbek, mint nyugati embertársaink! Csak hát nálunk lombkorona nélküli kilátók, magaslat nélküli alagutak, végtelennek tűnő térkövezések és multimilliárdossá vált miniszterelnöki strómanok jelzik azt a mérhetetlen lopást, ami a rendszerváltás óta hazánkban végbement"

- emelték ki.

Mára pedig 130 ezer fölé duzzadó „vendégmunkás” mutatja, hogy hogyan árulta el a Fidesz-kormány – minden hangzatos és hazug propaganda ellenére – a magyar munkavállalók érdekeit. Kinek mit intézett a kormánya…

- fogalmaznak.

Normális Magyarországot, normális béreket! - zárul a közlemény.

(Címlapkép: Alfahír grafika)