Jobbik-Konzervatívok: a mai Kormányinfót Moszkva örömmel, Magyarország lesújtva hallgathatta

Jobbik-Konzervatívok: a mai Kormányinfót Moszkva örömmel, Magyarország lesújtva hallgathatta

"Ma is az nyert igazolást, hogy a kormány csak úgy hajlandó beszélni békéről és háborúról, ahogyan tőlük azt Moszkvából kérik. Világosan látszik a kormány szándéka: ki akarják vezetni hazánkat az Európai Unióból, annak ellenére, hogy nekünk Európa a biztonságunk".

"Ma is az nyert igazolást, hogy a kormány csak úgy hajlandó beszélni békéről és háborúról, ahogyan tőlük azt Moszkvából kérik. Világosan látszik a kormány szándéka: ki akarják vezetni hazánkat az Európai Unióból, annak ellenére, hogy nekünk Európa a biztonságunk"

- kezdi friss közleményét a Jobbik-Konzervatívok.

Kiemelték:

Az EU-ból kivezető út első áldozatai a magyar pedagógusok, akiknek béremelését a kormány igazságtalanul a saját harcától teszi függővé. Mindeközben Orbán Viktor a gazdasági szereplőknek tartott évadnyitón bizonygatja, hogy kormánya nem lett kommunista, de továbbra is fenntartja a kommunista stílusú ársapkákat, és csak hitelt, de valódi segítséget nem tud ajánlani a nehéz helyzetbe került legkisebb vállalkozásoknak.

Tisztán látszik az is, amit saját jegybankelnökük állít, miszerint a Fidesz-kormánynak nincs gazdaságpolitikai célja a következő tíz évre, Magyarországot fenntarthatatlan pénzügyi csapdába vezették - tették hozzá.

A Jobbik-Konzervatívok már rég hazahozta volna a nekünk járó uniós forrásokat, eltöröltük volna az inflációt növelő és hiánygazdaságot okozó ársapkákat, és rezsivédelmet nyújtottunk volna a mikro-, kis- és családi vállalkozásoknak.

"A putyini béke helyett mi az igazságos békét támogatjuk, és nem fogjuk hagyni, hogy hazánk az Európára ismét leereszkedő vasfüggöny keleti oldalán ragadjon Orbánnal és Putyinnal együtt"

- zárul a közlemény.