Kaposvár: hajtóvadászat a 20 éves trafikos lány brutális gyilkosa ellen

A helyi lapok beszámolói szerint a fiatal alkalmazottat a nyakán, a mellkasán és csípőtájékán érték a szúrások. A gyilkosságot a bolt tulajdonosa jelentette a rendőröknek, ugyanis a lánynak a zárás után le kellett volna számolnia a napi bevétellel a főnökének, azonban ő nem jelent meg. Ezért a férfi ment el a trafikba, amit kulcsra zárva talált.
 
Odabent csak a lány élettelen testét találta egy vértócsában.
 
A sonline.hu helyszíni riportja szerint az áldozat kezén is találtak vágásokat, ami arra utal, hogy védekezett a lány a brutális támadójával szemben, aki a gyilkosság után a bevétellel gyalog távozott.
 
A lap egyébként úgy tudja, hogy a fiatal alkalmazott tehetséges szinkronúszó volt.

Csak idő kérdése volt

A helyiek az értetlenségüknek adtak hangot:
Miért kell lefóliázni a dohányboltokat, kinek jó az, hogy ne lehessen látni, mi történik odabent? Nem gondoltak arra a döntéshozók, hogy ebből tragédia lesz? – tette fel a kérdést egy középkorú hölgy.
Tizenhét éve dolgozom egy közeli élelmiszerboltban, már tőlem is elvitték a kasszát bűnözők, de még nem bántottak. Eddig nem féltem, de most már igen... – mondta el a lapnak egy másik nő.

Hajtóvadászat a gyilkos ellen!!!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága megindította a hajtóvadászatot a képen látható férfi ellen, akit a bestiális gyilkosság elkövetésével vádolnak.
 
Ő lehet a gyilkos
 
A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik felismerik, vagy vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.
Az ismeretlen személyazonosságú férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor viselt ruházata egy kék színű, vállán szürke betétes, elől cipzáras munkásruha. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással. 
A rendőrség várja annak a hölgynek a jelentkezését is, aki 2015. április 22-én 17 óra 43 perc körüli időben be akart menni a dohányboltba - írta a kaposvarmost.hu