Karácsony nem örül: Zuglóban túléli a Mesterházy-csapat

Zuglóban élhetik túl a bajai videohamisítási ügy kulcsszereplői, az adófizetők pénzén élhet a pornószerkesztő Déri.

Déri adta át az emlékezetes bajai videót a hvg.hu hírportálnak, amely egy feltételezett választási csalás gyanúját hamis bizonyítékkal támasztotta alá. Déri egyébként olyan feladatot fog ellátni az önkormányzatnál, amire eddig nem volt szükség, hiszen a vagyonkezelő önálló kommunikációt nem végzett, amit igen, azt az önkormányzati tulajdonú zuglói médián keresztül.

Déri fog felelni az ügyfélbizalom növeléséért, az ügyfél-reklamációk értékeléséért, a lakossági kapcsolattartásért, és azért a komoly feladatért, hogy a zuglói vagyongazdálkodó hírlevelében szereplő információk összhangba kerüljenek a vagyongazdálkodó honlapján szereplő információkkal. A vagyonkezelő honlapja egyébként az ingyenes honlapépítő rendszer, a Wordpress egyik alapsablonja.

Az Index.hu hírportálhoz eljutott a szerződés tervezete, a lap úgy tudja, az ötlet a zuglói szocialisták fejéből pattant ki, akik megpróbálták titokban lebonyolítani a szerződéskötést, ezzel visszahozni Dérit, aki az MSZP-ben Mesterházy Attila egykori pártelnök emberének számított és számít még ma is. A hírportál szerint a zuglói MSZP egyébként is közel áll Mesterházyhoz.

Karácsony azt mondta az Indexnek, hogy nem tud arról, hogy lenne ilyen szerződéstervezet, és nem örülne annak, ha lenne.

A tervezeten január hónap szerepel dátumként, Déri Balázson kívül a másik aláíró, az MSZP alpolgármesterének a sógora: Baracskai Gábor, a zuglói városgazdálkodási zrt. vezérigazgatója.

Karácsony korábban Török Zsolt foglalkoztatásáról azt nyilatkozta, hogy az teljesen rendben van, hiszen a politikus ehhez megfelelő szakképzettséggel rendelkezik, és munkavállalása hozzájárul a kerületben keresett politikai konszenzushoz. Rozgonyi Zoltán (Fidesz) alpolgármester pedig folyamatosan azt mondta, hogy nem akarja, hogy Zugló szocialista kádertemetővé váljon.