Kártérítési perekre számíthat a Habony-média, a TV2 és az M1 a Farkasoktól

Barcsa-Turner Gábor, a Farkasok vezetője, a HVIM társelnöke megindította a kártérítési pereket azon hírportálok és televízió csatornák ellen, amelyek hazugságokat terjesztettek a csoportjáról. 

Az elmúlt napokban zajló szisztematikusan felépített, hazugságokra alapozott rágalomhadjárat elkövetőit beperelte mozgalmunk társvezetője Barcsa-Turner Gábor, a Farkasok hagyományőrző és ifjúságképző csoport vezetője. A ripost.hu és faktor.hu oldalaknak hiába lett elküldve a helyreigazítási kérelem, a pontatlanságoktól, rágalmaktól és szemenszedett hazugságoktól hemzsegő cikkeik miatt, ezeket nem hozták le, sőt ezek után is tovább folytatták a rágalmakat, majd a már leírtakat tervszerűen felépítve átvette a TV2 és az M1 közmédia, folyamatosan fegyveres csoportnak nevezve a Farkasokat és azt sugallva mintha illegális cselekményeket hajtanának végre, mindezt "titkosan", pedig a létezésük nyilvános volt, mégha nem is széles körben propagált. Ezek után más lehetőség nem maradt, mint megtenni a szükséges jogi lépéseket, beperelni a valótlanságokat állító médiumokat, illetve egyes esetekben rendőrségi feljelentést tenni. A sajtótámadások egyértelmű célja a Jobbik berkeiben való feszültségkeltés, ami viszont már-már titkosszolgálati gondolkodásmódot és módszereket feltételez. Javasoljuk a Magyarországon működő sajtótermékek vezetőinek, hogy nézzenek utána a rágalmakat közlő médiumok esetleges titkosszolgálati vonalainak, hátha találnak valamit. Biztos, hogy érdekesebb lenne mint egy airsoft csoportot pellengérre állítani
- olvasható a HVIM közleményében.
 
Tekintettel arra, hogy a Farkasok-csoport nem követett el semmilyen bűncselekményt, nem készült hatalomátvételre, és nem nevezhető a Jobbik párthadseregének, a közvéleményt a mai napig hidegen hagyta mindaz a hazugságkupac, amit a Habony-média munkatársai újságírás címszó alatt az internetre löktek, és amit aztán utasításra hivatkozott a TV2 és az M1 is. Annak ellenére, hogy a Jobbik és a Farkasok között legfeljebb csak személyi átfedések vannak, szervezeti együttműködés viszont nincs, a Jobbik több politikusa is karakánul felszólalt a hazugságok ellen és kiállt a Farkasok mellett. Így tett többek közt Mirkóczki Ádám, Z. Kárpát Dániel, Novák Előd és Vona Gábor is. A Jobbik elnöke ráadásul a március 15-ei ünnepi beszédét két verssel kezdte, a Kutyák dalával és a Farkasok dalával, frappánsan üzenve a viszályt szítóknak.
 
A Farkasok eddig sem működött illegalitásban vagy titkosan, hiszen a médiában a napokban megfuttatott videójuk is 2014-ben került fel, mostantól azonban az érdeklődők egy Facebook-oldalon is tudják követni a velük kapcsolatos híreket. Az oldalhoz egy nap alatt már ezren csatlakoztak. 

Kedves szimpatizánsaink, az oldalt követők! Legyen szíves mindenki meghívni az ismerőseit. Lásd a képet alább! Köszönjük a támogatást!

Posted by Farkasok hagyományőrző és ifjúságképző csoport on Tuesday, March 15, 2016