Mire használhatjuk a pillangó zsebkéseket? (x)

Mire használhatjuk a pillangó zsebkéseket? (x)

Ahogy belépünk a novemberbe, bizony akarva-akaratlanul is azon kezdünk gondolkodni, hogy milyen ajándékok kerüljenek majd a következő hónapban a fa alá. Még nehezebb dolgunk van akkor, ha az uraknak kell valamilyen ajándékot beszereznünk.

Amennyiben te is hasonló cipőben jársz, akkor tarts velünk egy rövid cikk erejéig, amelyben megtudhatod, milyen különleges zsebkéseket vehetsz meg. Ráadásul a kategória egy speciális típusáról, a pillangó zsebkésről is többet megtudhatsz.

Egy zsebkés mindig jól jön

Tudtad, hogy régen a zsebkéseket “mindenes eszközként” tartották számon? Bizony, így volt! Ezzel a kis késsel ettek és dolgoztak! Szerepe az évszázadok alatt sem sokat változott.

A késekkel kapcsolatban mindig figyelnünk kell arra, hogy csak békés célokra, nagyon maximum önvédelemre használjuk azokat! Persze remélhetőleg ezzel mindenki tisztában van, de nem árt erről is említést tennünk.

A laikusok még nem igazán tudnak különbséget tenni az egyes változatok között. Nos, mi ebben szeretnénk segíteni neked.

Pillangó zsebkés előnyei

A pillangókés egy igen egyedi darabnak minősül, hiszen sokak számára ismerős lehet speciális markolata. A Kések Ollók Webáruház pillangó zsebkései között sok ilyen eszközzel találkozhatsz. De most vissza a pillangóhoz!

A pillangókések kitűnő trainerek, mivel ezek birtokában szabadon és biztonságosan gyakorolhatunk. Általában a markolat és a penge is taktikai matt bevonatot kap. Széles körben alkalmazhatjuk ezeket a késeket, a mindennapi feladatok során is. A penge minden esetben rozsdamentes acél, legalábbis a minőségi késekre ez jellemző. Súlyelosztásuk egyenletes, így nem lesz nehéz a munka velük.

Böker, a minőség hírnöke

Természetesen kés és kés között is vannak különbségek. Feltehető tehát a kérdés, hogy nekünk melyiket érdemes választanunk. Nos, a Böker márka például már évszázadok óta képes hozni ugyanazt a minőséget. Alapítását 1829-re tehetjük, amikor is Hermann és Robert Böker szerszámok gyártásával kezdett el foglalkozni. A tevékenység a ‘30-as évekre elég szépen kinőtte magát, és ekkorra 200 terméket gyártottak. Maga a gyár 1869-ben épült fel, és hamarosan világszintű hírnevet szerzett magának a Böker név.

Hamarosan a család egyes tagjai az Egyesült Államokba emigrált, így itt is megismerték a termékeket. Később, a második világháború alatt súlyos veszteségek érték a céget, de a háztartások és a gyűjtők készletei lehetővé tették az újjáépítést.

A Böker napjainkban Amerikába, Argentínában, Németországban és Kínában is jelen van. A vállalat szinte az összes kategóriában gyárt késeket, így te magad is megtalálhatod a tökéletes eszközt, ajándékot.