Kész röhej: még egy okunk lesz röhögni a TV2-n

Amíg nem indul el az új csatorna, nevessünk a TV2 korábbi produkcióin. Miután a Habony-művek kebelezte a kereskedelmi csatornát, azóta Andy Vajna kézi vezérlése alatt próbál úgynevezett "karaktergyilkosságokat" végrehajtani. Kevés sikerrel.

Így égett be a Vajna-féle TV2 riportere

"A YouTube-on már megjelent egy olyan film, amiben állítólag a Jobbik támogatja ezeket a félkatonai szervezeteket, szimpatizál velük, ilyen csuklyás emberekkel, satöbbi, erről mi a véleményed?" - teszi fel a felvétel elején a megsemmisítő kérdést a TV2 munkatársa. Toroczkainak érthető módon fogalma sincs, mire irányul a kérdés, aztán kiderül, hogy a riporternek se, ezért felhívja a kollégáját.

 

Kiröhögték a TV2 riporterét, amikor elővette a náci kártyát

Kunfalvi Nóráról már sokan hallhattak, akik figyelik a hazai újságírás elmúlt éveinek eseményeit, ahogyan a fideszes médiabirodalom kiépül, és ahogy a bulvármocsokba rángatott politikai rágalomhadjáratok egyre nagyobb fordulatszámon kezdenek pörögni. Sokan emlékezhetnek a Jobbik állítólagos "párthadseregére", vagy éppen Juhász Péterre, aki zseniálisan trollkodta meg az őt hihetetlen alacsony színvonalon faggató riportert.