Kiáltsa: "Taxi, Budapest!", és előbújnak Szegeden a bevándorlók

Megkezdődött Szeged ostroma, s úgy tűnik a csongrádi megyeszékhely védtelen a menekültáradattal szemben.

Korábban megírtuk, Szeged kertvárosi övezete vált az emberkereskedelemmel foglalkozó szervezett bűnözői csoportok, illetve a szír, afgán és ki tudja még miféle migránsok találkozási pontjává.

Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke keddre virradóra a város és a Tisza közti árterületet járta be, majd a töltésen szerzett tapasztalatairól mesélt az Alfahírnek.

Az elmondottakból meg kellett állapítanunk, hogy a Szerbiából érkező illegális bevándorlók egyre felkészültebbek és egyre nagyobb tapasztalattal felvértezve lépik át a magyar határt.

Az útvonaluk a Tisza vonalát követi, szorosan a töltés mellett. Ez azért kiemelendő tény, mert a százasával érkező szír, afgán és afrikai bevándorlók rájöttek, hogy a határ melyik szakaszán nem veszi őket a hőkamera, így könnyedén képesek elbújni a rendőrök elől az erdőben.

Ugyanakkor, a 10-12 kilométeres séta nem múlik el nyomtalanul. Útjukat szétdobált szemét és fölöslegessé vált ruhaneműk kísérik. Ez viszont komoly népegészségügyi kockázatot rejt magában, ugyanis a menekültek által hátrahagyott ruhákat a Cserepes soron élő cigánycsaládok összegyűjtik, egy részüket eladják, a többit pedig elhordják - húzta alá Tóth Péter, aki egyben felszólította az illetékes hatóságokat, hogy haladéktalanul tisztítsák meg a környéket.

Azonban arra is létezik egy tutirecept, ha elő akarjuk csalogatni az éjszaka az erdő sűrűjében várakozó menekülteket (akiknek ottlétéről a fel-feltörő gyereksírás árulkodik).

A nemzeti párt szegedi képviselője elárulta, kipróbálta ő is a városi legendát; a töltésről a fák irányába kiáltotta, hogy "Taxi, Budapest!", amire több tucat bevándorló bújt elő a rejtekéből és indult el futva a hangforrás irányába.

Nem értettük milyen mágia húzódik meg a háttérben, azonban Tóth Péter lelombozta a misztikum iránti lelkesedésünket...

Helyi taxisok egy része abból szerzi a mellékest, hogy 600-800 euróért cserébe elviszi a menekülteket a magyar vagy az osztrák fővárosba. Ami, azon túlmenően, hogy valószínűleg illegális cselekmény, csak újabb egészségügyi kockázattal jár, hiszen az utas semmilyen orvosi vizsgálaton nem esett át, így bármilyen egzotikus fertőzést behurcolhat az országba.

Tóth Péter megismételte a keddi sajtótájékoztatóján elmondottakat: meg kell erősíteni az ártéri területek őrzését, éjszakai vonatjáratokat kell indítani, hogy az este elfogott migránsok az éjszakát ne a várótermekben töltsék, illetve vissza kell állítani a határőrséget.

Majd figyelmeztetett: a töltés túloldalán már a magyar egyetemi város, a védtelen Szeged lakóházai találhatóak.