Kocsis Máté kiherélte Orbán népszavazását: szerinte itthon még nem akartak óvodásokat átoperálni

Kocsis Máté kiherélte Orbán népszavazását: szerinte itthon még nem akartak óvodásokat átoperálni

Úgy néz ki, Kocsis Máté ma reggel úgy döntött, ő lesz a bot a küllők között, és alávágott Orbán Viktor gyermekvédelmi népszavazásának a Kossuth rádióban. Miközben a Fidesz frakcióvezetője arról győzködött, hogy mennyire fontos részt venni az állami referendumon, elismerte

Magyarországon még nem volt például olyan, hogy óvodásokat nemátalakító műtétnek akartak volna alávetni a szülők beleegyezése nélkül. 

Szóval, Kocsis Máté miatt azért kell Magyarországon szavazni a gyerekek nemátalakításáról, mert "Belgiumban például már 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül lehet ilyet csinálni és az Egyesült Államoktól a nyugat-európai országokig egyre elterjedtebb, hogy óvodákban és iskolákban érzékenyítő előadásokat tartanak". 

A belga gyermekek érdekében biztosan mindenképpen megéri, hogy Magyarországon tavasszal kampánytéma legyen az óvodai szexualitás. Mindenesetre emlékezetes, Orbán Viktor a miniszterelnöki interjújában pénteken arról beszélt, hogy azért nem akarnak a magyar óvodásom szülei nemátalakító műtéteket a csemetéik számára, mert "tiltja a törvény!”