Elmarad a vasárnapi Tankcsapda koncert: koronavírus gyanúja merült fel

Elmarad a vasárnapi Tankcsapda koncert: koronavírus gyanúja merült fel

Sidlovics Gábor (Sidi), a Tankok gitárosa és Fejes Tamás, a zenekar dobosa a Tankcsapda közösségi média oldalán közzétett videóban számoltak be arról, szomorú hír miatt kell bejelentkezniük exkluzív élőben: a vasárnapi tatabányai koncertjük elmarad.

Sidi és Fejes épp úton volt a Balatonról a tatabányai helyszínre motorral, azonban nemrégiben kapták a hírt, miszerint pénteken egy debreceni koncerten a backstage-ben

kontaktba kerültek egy olyan személlyel, aki azóta koronavírussal kapcsolatba hozhatóan karanténban van, ezért nem merik megkockáztatni, hogy egy kis klubban tovább terjesszék a vírust, ha esetleg elkapták volna.

A tagok mihamarabb tesztet csináltatnak, azonnal el is indultak Debrecenbe. Fejes elmondta, mindannyian megvizsgáltatják magukat, s egyből jelentkeznek majd a részletekkel. Hozzátette, ha a tesztek negatívak lesznek és a kormányrendeletek még élnek, abban a pillanatban mennek is tovább.

A hír bejelentése mellett a debreceni rockerek elnézést kértek rajongóiktól a meg nem tartott koncert miatt, de úgy fogalmaztak, akkor járnak el teljes felelősséggel, ha nem kockáztatnak.