Korrupció vagy a kerület érdeke - melyik a fontosabb?

A kerület érdeke és ne a korrupció döntsön a TE sportcsarnokának újjáépítésénél!

Gyöngyösi Márton figyelmeztetett, hogy nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy noha átfogó koncepció mostanáig sincsen, az újjáépítésre szóló elképzelések szinte „rekordgyorsasággal” érkeztek meg a korábbi létesítmény leégése óta eltelt rövid időben. "Figyelembe véve a kerület vezetésének a Normafa-ügyben, illetve egyéb beruházások kapcsán már megismert módszereit, nem kizárt, hogy a Csörsz utca és Avar utca közötti terület újbóli beépítése ismét a Pokorni Zoltán polgármestert és körét jellemző önkormányzati mutyi és korrupció áldozatává válik" - értékelte a helyzetet a nemzeti ellenzék politikusa.

A Jobbik álláspontja szerint megengedhetetlen, hogy a XII. kerületi lakók megkérdezése és érdekeik figyelembe vétele nélkül szülessen döntés, ezért a legerősebb ellenzéki párt felszólítja az illetékeseket, hogy

hagyjanak fel pökhendi, az embereket semmibe vevő stílusukkal és ne csak üres frázisokat puffogtassanak a párbeszédről, hanem a valóságban is kezdjék meg azt, az országosan is csúcsokat döntögető korrupció helyett pedig folytassanak átlátható politizálást.