Kozmetikai, fürdőszobai és babaápolási termékek habpumpás flakonban (x)

Kozmetikai, fürdőszobai és babaápolási termékek habpumpás flakonban (x)

Ma már nagyon sok kozmetikai, fürdőszobai és babaápolási terméknek habpumpával felszerelt a csomagolása, mivel mindannyian imádjuk a habokat és ezt a gyártók is felfedezték. Légies és könnyed halmazállapotuk miatt sokan tesszük le ezekre a termékekre a voksunkat, emellett rendkívül gazdaságos is ez a fajta adagolási módszer.

Költséghatékony habpumpa

Ha a hagyományos folyékony szappan helyett habszappant használunk, nem kevés költséget tudunk megspórolni. A hagyományos folyékonyszappan-adagoló esetén egy dózis 1 ml szappan jelent, míg a habszappan esetén ez mindössze csak 0,4 ml. Tehát nem kevesebb, mint 60%-ot takarítottunk meg, ami hosszú távon igazán kifizetődő lehet.

Természetesen hasonlóak az arányok más jellegű árucikkeknél is, mindenképpen nyerünk vele, ha habpumpás kiszerelést alkalmazunk termékeink forgalmazása során. Az Allinpackaging.hu kínálatából beszerezheti a habpumpával felszerelt flakonokat, hogy terméke tökéletes csomagolásban jusson el a vásárlókhoz. Esztétikus hengeres formájuk, illetve letisztult fehér vagy átlátszó színviláguk modern és dekoratív külsőt kölcsönöz nekik.

Vannak olyan kozmetikai, fürdőszobai és babaápolási cikkek, melyek kisebb kiszerelést igényelnek, de vannak olyanok is, amelyek nagyobbat. Különböző méretek közül választhatjuk ki a termékünknek leginkább megfelelőt, illetve a célközönség igényeire is támaszkodhatunk. A habpumpás adagolók jó választást jelentenek, ha költséghatékony kiszerelésben gondolkodunk.

Hogyan működik a habpumpa?

A habpumpa nagy méretű dugattyúszűrőkön, szitákon nyomja át a flakonban rejlő terméket, amit közben levegővel kever és ilyen módon habosítja is azt. Túl sűrű anyagot ne tegyünk bele, mert azt az adagoló nem tudja megfelelően kezelni és képtelenség habosítani.

Tehát ha saját termék készítésére adjuk a fejünket, mindenképpen vegyük figyelembe a viszkozitását. Mind a kozmetikai, mind a fürdőszobai és a babaápolási termékek alkalmasak lehetnek a habpumpával történő adagolásra, de a viszkozitást számításba kell venni annak érdekében, hogy tökéletesen működjön az alkalmazása. Feltétlenül szükséges kipróbálni a gyártott termékünket a habpumpás flakonban, hogy biztosra vehessük, hogy működik és ezután rendeljük meg az adagolókat. Ha mégsem működne, de nem jártunk utána és beszereztük már a habpumpás flakonokat, akkor sajnos kidobtuk a pénzünket az ablakon.

Miért fontos a csomagolás?

Nem mindegy, hogy miben tároljuk termékeinket. A minőség megőrzése szempontjából és az esztétikus küllem elérése céljából sem, de főleg nem, ha el is akarjuk adni.

A vásárló először a csomagolással találkozik, nem magával a termékkel, hiszen az a flakonba van zárva. A csomagolás erősen befolyásoló tényező a vásárlói döntés során, hiszen az ember vizuális, nagyon sokat ad a látszatra is.

A csomagolás szerepe az árucikk védelme is a külső hatásokkal, a szennyeződésekkel szemben. Fontos tehát, hogy színvonalas védőburkot alkalmazzunk a termékeink forgalmazása során.