Kizárták, lenullázták, nem hagyták feljutni a PMFC-t - most pedig még a 2Rule-mezt is rájuk aggatták

Nem tudni, mit vétettek a pécsi szurkolók, de a NER még Soros Györggyel sem bánna úgy, mint velük.

Miközben az NB I-ben kisvárdai, felcsúti és mezőkövesdi csapat színesíti a mezőnyt, tovább folytatódik a nagy múltú pécsi klub tragikomédiája.

  • A PMFC-t 2015-ben zárta ki az MLSZ az NB I-ből a megyei első osztályba, és bár Páva Zsolt polgármester a csapat mellé állította az önkormányzatot, a szurkolókat pedig magánbefektető érkezésével hitegette, az önkormányzat csődközeli állapota miatt végül a klub is a megszűnés szélére sodródott.
  • Tavaly a csapatnak mégis jó esélye volt rá, hogy az NB III Közép csoportját megnyerve feljusson a másodosztályba, ám miután az utolsó előtti fordulóban nem adták meg az utolsó percben lőtt góljukat, végül a Mészáros Lőrinc üzlettársaként ismert Szíjj László tulajdonában álló Tiszakécske lett a bajnok. A városban már korábban pletykálták, hogy erről fent született döntés, a szurkolók csaptak is egy kisebb botrányt az esetet követően.
  • Júniusban a klubot működtető PSN Zrt. vezérigazgatója, Vári Attila pénz híján azt ajánlotta a játékosoknak és az edzőknek, hogy keressenek maguknak másik csapatot. 

Most jön azonban a csattanó, amiről a Szabad Pécs számolt be: a PMFC, ami végül nekivágott a küzdelmeknek, sportszergyártót váltott, a hétvégi, Iváncsa elleni bajnokin a megszokott Nike helyett már 2Rule-mezben feszítettek.