Lassan vége az európai focinak, az olasz után a spanyol bajnokság is leállt

Lassan vége az európai focinak, az olasz után a spanyol bajnokság is leállt

A Spanyol Labdarúgó Liga a szövetség és a játékosokat képviselő szervezet illetékeseivel egyetértésben csütörtökön úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasztják a 28. és a 29. forduló mérkőzéseit.

A liga közleményében a Real Madridnál napközben életbe lépett karanténnal, valamint más klubok játékosainak várható pozitív teszteredményével indokolta a döntést.

A Real Madrid labdarúgó- és kosárlabdacsapatánál a nap folyamán hivatalosan is megerősítették a korábbi sajtóinformációt, miszerint a két együttes játékosait házi karanténba küldték, a közös edzőközpontot pedig bezárták. Az intézkedést azt követően hozták meg, hogy az egyik kosárlabdázó pozitív koronavírustesztet produkált.

Az olasz bajnokságot már leállították, és az angolon kívül majdnem valamennyi liga zártkapus meccsekkel fut, köztük a némettel és a franciával.

(MTI)

Cristiano Ronaldo és a Real Madrid is karanténba került

Miután a Juventus hátvédje, Daniele Rugani koronavírus-tesztje pozitív lett, az olasz klub játékosai karantén alá kerültek, mivel az utóbbi napokban a játékos részt vett a csapat edzésein. A torinói csapat sztárjátékosa, Cristiano Ronaldo éppen Portugáliában tartózkodott, azonban mivel nála is fennáll a fertőzés gyanúja, ezért ő is otthoni karanténba került szülővárosában, Madeirában.