"Lázár János nemcsak cinikus, hanem egy hazug politikus"

Kemény válasszal reagált Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter vádaskodására György Zsombor, a Hír TV felelős szerkesztője csütörtök éjjel.

Ha azt hitték, ennél lejjebb már nem süllyedhet a Fidesz makacs sértettségében, és nem rombolhatja le még jobban eddigi hatalmának pilléreit biztosító baráti médiáját, akkor tévedtek. Az újságíró arra bukott ki, hogy Lázár csütörtökön tagadta, miszerint a Fidesz bojkottálná a Simicska alá tartozó csatornát, egyben olyan kijelentéseket tett, hogy a nagyvállalkozó a Jobbikkal építi kapcsolatát. Erre itt olvasható cikkünkben megtalálhatják a jobbikos választ is, melyben Mirkóczki Ádám szóvivő intette rendre "Orbán Viktor jobbkezét".

A Hír TV szerkesztője viszont a bojkott tagadása miatti felháborodásában odáig ment, hogy egyenesen hazugnak nevezte Lázárt, alább látható a poszt:

Mint a televízió felelős szerkesztője ezúton ki- és bejelentem, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában, hogy Lázár János nemcsak cinikus, hanem egy hazug politikus. Még egyszer: HAZUDIK!!!

A valóság az ő állításával szemben az, hogy a Fidesz és a kormányzat bojkottálja a Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, a demokrácia alapvető elveit, értékeket rúgva fel. Megjegyzem, a Fidesz tapolcai jelöltjét is felkértük, hogy adjon interjút. Ő ezt elutasította. A végeredményt mindenki ismeri. A tanulságokat mindenki levonja.

Nem, úgy tűnik, nem vonja le mindenki.