Lenyelte a Fidesz a kézilabdát is

A pénteki küldöttgyűlésen a jogász végzettségű Kocsisnak két tartózkodás mellett szavaztak bizalmat - írta az MTI.

Miért kell mindenhova egy fideszes? - (II. rész)

A korábbi 206-szoros válogatott átlövő, Farkas Ágnes - a Vas Megyei Szövetség elnöke - nem került fel a jelöltlistára.

Vetési Iván, aki 2011 júniusa óta irányította a szövetséget, családi okokra hivatkozva március 5-én jelentette be, hogy nem száll harcba ismét a posztért, és Kocsis Mátét ajánlotta új elnöknek.

Miért kell mindenhova egy fideszes? - (I. rész)

Mint korábban írtuk, tizenhárom év után már nem az olimpiai bajnok Hegedűs Csaba vezeti a Magyar Birkózószövetséget, hanem a magyar politikai életből jól ismert, fideszes Németh Szilárd, a rezsibiztosként is funkcionáló egykori csepeli polgármester.

Egyébként a birkózókat is megosztotta az akkori közgyűlés döntése. Amit leszűrtünk a szerkesztőségünkbe is eljuttatott véleményekből, Németh Szilárd kinevezése nem sportszakmai döntés volt.

Az Alfahír Németh kinevezése kapcsán megszólaltatta Szekeres Istvánt, a szövetség honlapjának főszerkesztőjét, aki a döntés után, több mint 40 év közös munka után visszavonult a sportág életéből; a legnagyobb szívfájdalmat az okozza nekem, hogy ez az egész történet egyáltalán nem méltó a birkózáshoz, ami mindig is az egyenes emberek sportága volt - jelentette ki lapunknak Szekeres.