Ma már igazán különleges kombinációk közül válogathatunk, ha aromáról van szó (x)

Ma már igazán különleges kombinációk közül válogathatunk, ha aromáról van szó  (x)

Az elektromos cigaretták egyik legnagyobb előnye az, hogy rengeteg merészebbnél merészebb ízkombinációkkal találkozhatunk. Ezért is érdemes minél hamarabb elhagyni a hagyományos dohánytermékeket, mivel ez egy sokkal kellemesebb és egyben egészségesebb alternatíva lehet mindenki számára.

Melyek a legnépszerűbb különlegességek?

Elég csak megnézni a Liquid-Aroma.hu termékeit és máris láthatjuk, hogy mekkora és milyen változatos felhozatallal van dolgunk. Ezek közül számtalan olyan aromát lehet kiemelni, amely egyáltalán nem számít hétköznapinak. Találkozhatunk például erdei bogyós gyümölcsös és kékszőlős kólaízű aromával. Ezt kifejezetten az édesszájú felhasználóknak ajánljuk, de garantáltan mindenkinek beindul a nyálelválasztása már csak a kombináció elolvasásától.

Ez tulajdonképpen két közkedvelt ízt kombinál. A gyümölcsöket mindenki szereti, pláne az erdei bogyós gyümölcsöket és a kékszőlőt. Nyári időszak végén kifejezetten jó választás lehet, ha szeretnénk kényeztetni az ízlelőbimbóinkat. Ehhez pedig még hozzájön a kóla, amit sokszor fogyasztunk a nagy hőségben, ha egy kis hűsölésre vágyunk. A kólás ízesítés alapból nagyon népszerűnek számít, ha nassolnivalóról van szó, például gumicukor vagy rágógumi formájában is találkozhatunk vele.

Egy ilyen ízkombinációt nyújtó aromával bármikor ki tudunk kapcsolódni, vagy ha csak nassolni támad kedvünk, de félünk a felszaladó kilóktól, akkor ez is tökéletes megoldás lehet arra, hogy egy kicsit enyhítsünk az éhségen. Ideális választás a nap elindításához, ebédszünethez, a munka lezárásához vagy éppen a buligépezet berúgásához.

Számtalan lehetőség, amelyeket érdemes váltogatni

Az általános ajánlás az, ha elektromos cigarettázásról van szó, hogy mindenki hozzon létre egy változatos aromapalettát, amit a mindennapokban használni fog. Ennek számtalan előnye és oka van: hatalmas a kínálat, egyszerűen vétek lenne nem kipróbálni az újdonságokat. Konkrétan több száz lehetőség közül válogathatunk.

Ezzel megőrizhetjük az ízlelőbimbók frissességét, ha nem mindig ugyanazzal az egy-két ízzel kell találkozniuk. Az egyik legkellemetlenebb jelenség, amivel az e-cigisek (de olykor a hagyományos dohányzók is) találkozhatnak, az az ízvakság. Ez általában akkor jelentkezik, ha túlterheljük az ízlelőbimbókat úgy, hogy mindig ugyanazt az aromát használjuk. A jelenség több napig is eltarthat, elsőre ijesztő lehet, de általában magától elmúlik. Hogy ezt megelőzzük, érdemes változatosan fogyasztani az aromákat.

Mindenkinek elérhetők a különleges ízek

Függetlenül attól, hogy valaki kezdő, hobbi, haladó, leszokó vagy profi elektromoscigaretta ó-felhasználó, mindig érdemes kipróbálni az újdonságokat vagy új területeket felfedezni. Különlegességekből, extrém kombinációkból és hagyományos ízekből nincs hiány, minden azon múlik, hogy ki mennyire kíváncsi.