Roháčot nem érdekli, hogy hisznek-e neki a rendőrök

Ragaszkodik hozzá, hogy ő végzett Prisztás Józseffel.

A portálnak a szlovák bérgyilkos jogi képviselője úgy nyilatkozott:

ügyfelének teljesen mindegy, hisznek-e neki vagy sem, ő elmondta, amit akart.

Az Index kiemeli, hogy az olajos alvilág is Roháčot tartotta Prisztás gyilkosának, nem azt a Hatyiként emlegetett Hatvani Istvánt, akit tavaly ítéltek el a gyilkosságért, és aki jelenleg 15 éves börtönbüntetését tölti.

A Prisztás-gyilkosság ügyében elrendelt perújítási nyomozás gyakorlatilag lezárult, a rendőrség arra a megállapításra jutott, hogy nincs ok a perújításra, mivel Roháč vallomását több irányból is megcáfolták - értesült a Pestisrácok.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Jozef Roháč beismerte, hogy ő ölte meg Prisztás József vállalkozót 1996 novemberében. A hírhedt bérgyilkos egy közel nyolc órás kihallgatáson részletezte, hogyan ölte meg Prisztást.

A Portik Tamás "katonájaként" számon tartt Hatvani ügyvédje kérte védence perújrafelvételét és szabadlábra helyezését:

Roháč beismerése után Hatyi kijönne a börtönből

H. István minden egyes vallomásában konzekvensen tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz - mondta el a Blikknek a férfi ügyvédje. - Az ő bűne egyszerűen annyi volt, hogy rossz időben volt rossz helyen. Mindössze három hónapja dolgozott akkor Portik Tamás sofőrjeként. Az 1996-os gyilkosság időpontjában nem is volt Budapesten - szögezte le dr. Patócs Ilona.