Magyar Péter drogtesztre küldené Deutsch Tamást

Magyar Péter drogtesztre küldené Deutsch Tamást

Mivel a fideszes propagandasajtó mostanában azt hangoztatja, hogy drogos, a TISZA Párt vezetője csütörtök reggel drogtesztnek veti alá magát. A Fidesz EP-listavezetőjétől és a kormány tagjaitól is ezt követeli.

Tegnap kiderült, hogy Rogán Antal a békemenetről egyenesen Londonba repült egy magángéppel a BL-döntőt megtekinteni a családjával és egy luxusszálloda 3,5 millió forintos elnöki lakosztályában szállt meg – emlékeztetett hétfői Facebook-bejegyzésében az ellenzéki politikus. A propagandaminiszter az ügyészségi nyomozati iratok megmásításáról kérdező újságírókat azért kérte számon, mert nem tartják tiszteletben a magánéletét és a gyermekeit.

Rogán Antal az, aki a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan uraként senkinek a magánéletét nem tartja tiszteletben

– hangsúlyozta Magyar Péter.

Az utóbbi három hónapban a propagandistái és a titkosszolgálatok segítségével bűncselekmények sorát elkövetve próbálták lejáratni őt a magánéletén keresztül és most is éppen ezt teszik – írta.

Deutsch Tamásnak szombat reggelig kellene tiszta drogtesztet produkálnia.

„Mivel a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban éppen azt terjesztik, hogy én drogos lennék, bejelentem, hogy csütörtök reggel drogtesztnek vetem magam alá Budapesten és felszólítom a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy és hozzám hasonlóan, legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét” – fogalmazott.

Magyar Péter hangsúlyozta, hogy eddig semelyik politikus magánéletében nem vájkált, mert a TISZA Párt álláspontja szerint mindenkit megillet a magánélet szentsége, de „ha a Fidesz és személy szerint Rogán Antal úgy kívánja”, akkor ezen tud változtatni.

(Címlapkép: Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője 2024. május 31-én. MTI/Balogh Zoltán)