Magyar Péter rövidesen újrakezdi a választás előtt félbehagyott országjárását

Magyar Péter rövidesen újrakezdi a választás előtt félbehagyott országjárását

A TISZA Párt vezetője azt ígéri, hogy 2026-ig Magyarország minden településére eljutnak. Új politikai közösséget, „új hazát” akar építeni.

„Három hete szombaton is forróság volt. Három hete zártuk le közösen a Hősök terén azt a nyolc hetes országjárást, amihez hasonló még nem volt Magyarországon” – írta Magyar Péter szombati facebook-bejegyzésében.

Hozzátette:

Három hete ilyenkor még csak reménykedtünk benne, hogy hazánk egy új világ kapujában áll. Másnap, június 9-én pedig közösen léptünk be ezen a kapun és együtt üzentük meg a hatalomnak, hogy ezután már semmi sem lesz úgy, ahogy eddig volt.

A TISZA Párt alelnöke hálás a magyar embereknek azért az önzetlen segítségért, munkáért és bizalomért, amit eddigi országjárása során kapott.

Az országjárásnak június 8-án csak az első része zárult le – jelentette ki. Magyar Péter csapata rövidesen újra útra kel, és az a céljuk, hogy a 2026-os országgyűlési választásokig eljussanak Magyarország legkisebb településére is. „Építünk egy közösséget és építünk egy új hazát. Veletek, közösen” – ígérte Magyar.

(Címlapkép: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke (középen) a Tisza párt kampányzáró demonstrációján a Hősök terén 2024. június 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd)