Pont, mint a szocializmusban: hűséges elvtársait díjazza a rendszer

A Magyar Termék Nagydíj Sajtókövete Nívódíjával jutalmazták a gátlástalan propagandacsatornát, a TV2-őt.

Sajtókövete nívódíjban részesült az MTVA hírműsorai, továbbá a TV2 Médiacsoport hírműsorai alkotói csapata, valamint a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. MTI Igazgatóság Gazdasági szerkesztősége.

A kormány propagandáját és lejárató kampánygépezetét gátlástalanul kiszolgáló TV2 nevében Kökény-Szalai Vivien, a televízió Médiacsoport hírigazgatója vette át a díjat Jakab Istvántól, az Országgyűlés alelnökétől a Parlamentben. Kökény-Szalainak köszönhető a Tények jelenlegi kritikán aluli színvonala.

A hvg.hu-hoz eljuttatott közlemény szerint

"az elismerést olyan nyomtatott, vagy elektronikus médiumoknak ítélik oda, amelyek megítélésük szerint a kiírás évében sokat tettek a kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért".

A Magyar Termék Nagydíj kiírói tanácsának honlapja szerint szigorú elbírálás alá esik, hogy ki kaphatja meg díjat:

„A Magyar Termék Nagydíj pályázati rendszer objektív követelményrendszeren alapszik, tisztaságát és sérthetetlenségét a pártatlan, független szakértői testület bírálata és a védjegyhasználatot elnyertek rendszeres utóellenőrzése garantálja. A Kiírók Tanácsa egyetértett abban, hogy a jubileum évében, 2017-ben ismét megvalósult a Magyar Termék Nagydíj Pályázati Rendszer célja; ismét elismerésben részesültek a kiemelkedő minőségű áruk, szolgáltatások és alkotóik.”

Tapsol és gratulál minden elvtárs a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.