"Az nem baj, ha van ellentételezése" - vele tárgyalhatott Orbán lánya a magyar állami pénzekről

A Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai marketingért felelős igazgatója látható a felvételen.

Előkerült egy titokban készült videó Orbán Ráhelről

Juhász Péter mutatott be egy olyan felvételt, amely azt valószínűsíti, hogy Orbán Ráhel állami tisztségviselőkkel, a Magyar Turizmus Zrt. egyik munkatársával arról egyeztet, hogy valakik a magyar turizmusba be akarnak fektetni, és ha van ellentételezés, az nem baj. A videó tanúbizonysága szerint Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Tiborcz István felesége valamilyen "turizmus promotion-t" emleget, amely valószínűleg nekik is hasznot hoz majd.

Juhász Péter szerint a felvétel hosszabb, később Orbán Ráhel azt is elmondja, hogy két szálloda vezetését átvették, illetve hogy van egy szövetséges külképviselet, amely segítene az ügyek intézésében.

Úgy tudjuk, a Juhász által bemutatott két fotón Orbán Viktor lánya Berényi Vincével, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai marketingért felelős igazgatójával tárgyal.

Így talán érthetőek Orbán Ráhel a felvételen elhangzó mondatai is: "Nagyon akar ilyen turizmus promotion... Nagyon szeretnének egy kis pénzt keresni a magyar államból."

A videón a férfi erre nevetve azt mondja, "az nem baj, ha van ellentételezése."

Úgy tudjuk, a miniszterelnök lánya együtt járt a Corvinusra Berényivel, így jó viszonyuk régóta tart.

Berényi fiatal kora ellenére szép pályafutást tudhat maga mögött, az MTÜ előtt dolgozott a KPMG-nél, az Európai Parlamentben a fideszes Gyürk Andrásnál, a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél, a Coca-Colánál, a Vodafone-nál és 2014-ben az Amerikai Kongresszusban is.