Előre hozták a válogatott meccsét, de mi lesz a szurkolókkal?

Az MLSZ úgy tűnik, nem gondolt a szurkolókra.

A magyar szövetség honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a módosítás annak érdekében történt, hogy a csapatok megfelelő körülmények között, nemzetközi mérkőzésre alkalmas helyszínen, az ország első számú stadionjában léphessenek pályára. Úgy tudni, az MLSZ volt a kérelmező.

A találkozót így november 9-én 20 órakor játsszák le a luxembourgi nemzeti stadionban, a Stade Josy Barthelben.

Megváltozott a férfi A-válogatott Luxemburg elleni, novemberi felkészülési mérkőzésének időpontja: a találkozót az...

Közzétette: MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség – 2017. október 23.

Probléma viszont, és az MLSZ honlapja arról már nem számolt be külön, hogy mi lesz a szurkolókkal, akik a csapat értékelhetetlen eredményei ellenére is úgy döntöttek, külföldre is velük tartanak. Ők ugyanis most az MLSZ Facebook-oldalán panaszkodnak amiatt, hogy így meg kell változtatniuk az utazásukat, szállásfoglalásukat, valamint nyilván szabadságot is kértek a túra miatt, stb.

Megvan repjegy, a busz, csak épp a meccsre nem érek ki. Gratulálok, és köszönöm a dilettáns mlsz-nek minden sorstársam nevében....

- írja az egyik kommentelő.

Anyukám és apukám úgy nevelt, hogy ilyen esetben a "sajnálom", vagy az "elnézést az esetleges kellemetlenségekért" több, mint elvárható, főleg azokkal szemben, akik pénzt, időt, és energiát nem kímélve, úgy döntöttek elkísérik a válogatottat egy Luxemburg elleni barátságos meccsre. Egyes, ülj le!

- foglalja össze egy másik.

Az MLSZ-nek az eddigi reakciókból kiindulva úgy tűnik, ez nem jutott eszébe.