Havi 3 millió forintért már Ön is kibérelheti Márki-Zay kampánycsapatának belvárosi főhadiszállását

Havi 3 millió forintért már Ön is kibérelheti Márki-Zay kampánycsapatának belvárosi főhadiszállását

Kiadóvá vált a nemrégiben még Márki-Zay Péter kampánycsapatának főhadiszállásaként szolgáló belvárosi, Hold utcai, negyedik emeleten lévő hatalmas iroda, derült az Ingatlan.com-on lévő hirdetésből.

A pazar lokációval rendelkező, gyönyörűen felújított, a modern és a polgári stílust ötvöző, 550 négyzetméteres ingatlant havi 2,9 millió forintért bárki kibérelheti.

Az újságírók által csak "Hold bázisnak" nevezett hely adott otthont az Egységben Magyarországért pártszövetség kampányirodájának, amit egyébként a Márki-Zay féle stáb vezetett, és itt születtek a meg a kampányban megismert központi üzenetek is, amelyeket a hódmezővásárhelyi miniszterelnök-jelölttől hallhattunk.

Szintén itt tartották azokat a sajtóreggeliket is, amelyeken az ellenzék választási programjának bizonyos részeit egy-egy szakpolitikai munkacsoport vezetője mutatott be.

„A benzinkutas tankpisztolyával nem lehet megállítani az árhullámot"

A sportpolitika, a szociális kérdések, a lakhatás, a zöld- és klímapolitika, valamint a gazdaság helyzetéről, a víziókról és a lehetséges intézkedésekről rendezett sajtóbeszélgetést az ellenzéki Egységben Magyarországért szerdán a déli órákban a területek szóvivőinek részvételével. A Steinmetz Ádám (sportpolitika, Jobbik), Kanász-Nagy Máté (szociális kérdések, LMP), Z.

Éppen ebben a szobában:

Az épületben egyébként 2 darab parkoló is bérelhető, az üzemeltetési költség összesen körülbelül 250.000 Ft/hó.