Még a szurkolóknak is nekiment Tarsoly bizalmasa, mikor az elnököt szidták

Karambol, eltiltás, lökdösődés és barátság a klubelnökkel - régi sztorik Puska Péterről, Tarsoly Csaba jobbkezéről.

Az internetes televízió állítása szerint Puska volt a Quaestor-vezér jobbkeze, az összekötő a Fidesz és a kormány felé. Úgy tudják, a férfi 5 éven keresztül Borkai Zsolt polgármester nevén lévő mobiltelefonszámot használta, és ismerőse Szijjártó Péternek is, bár a külügyminiszter utóbbit tagadta.
 
Puska Péter neve korábban többször is előkerült már a sajtóban. A Nemzeti Sport 2002-ben arról cikkezett, hogy a Győri Dózsa játékosaként a Rábapatona elleni megyei bajnoki után egy Mercedes, melyben Puska és két barátja ült, a hazafelé tartó játékvezetők autója elé vágott, ami miatt a bírók kocsijában kár keletkezett. Puska akkor helyreigazítást követelt a sportnapilaptól, és azt állította, ő a játékvezetők előtt haladt, de hirtelen fékeznie kellett, ezért következett be az ütközés. Tény azonban, hogy az eset után (amit megelőzött az is, hogy a bírót a közvetlenül a meccs után megdobták és megütötték), a Győri Dózsa elnöke Puska Péter és társa, Hummel Zoltán egyesületi tagságát is felfüggesztette és kitiltotta őket a sporttelepről.
 
Ennél frissebb, 2013-as az a történet, amiről a Kisalföld számolt be a Győr-SVSE Ligakupa-meccset követően. A csapat gyenge szereplése miatt a hazai szurkolók szidták Tarsoly Csaba klubelnököt és Pintér Attila akkori vezetőedzőt, ami nagyon nem tetszett a szektorban helyet foglaló Puskának. Mint a lapnak elmesélte, Pintér a meccs után kiment hozzájuk, és megkérte őket, hogy inkább szurkoljanak, de miután tovább folytatódott a szidalmazás, Tarsoly bizalmasánál elszakadt a cérna.
"Továbbra is szidták, s ezt már nem bírtam idegekkel. Bevallom, az egyik srácot megfogtam, egy másikat pedig félrelöktem és ordítottam velük, hogy ne mocskolják azokat a játékosokat, akikről pár hónapja, a bajnokság megnyerésekor még úgy könyörögték le az izzadt mezt"
- mesélte a lapnak.
 
Nem titok, Puska Péter Tarsoly Csaba mellett Pintér Attila edzővel is jó kapcsolatot ápol. 2014-ben a Presztízs Sportnak így nyilatkozott a trénerrel kapcsolatban: "A világ legszerethetőbb, legodaadóbb embere!"
 
Érdekesség, hogy a férfi feltűnik abban a videóban is, ami közvetlenül a Quaestor-botrány kirobbanása után jelent meg a Győri ETO honlapján. Tarsoly Csaba ekkor megjelent a játékosok edzésén, és megpróbálta megnyugtatni őket, hogy minden rendben lesz. A felvételen a klub elnökét Szasa Sztevanovics sportigazgató mellett maga Puska Péter kísérte.