Megdöbbentő! Újabb információkat közölt a 888.hu Forrai Richárdról és a Jobbikról

Az igazság felderítésének olthatatlan szomja, vagy inkább egy helyreigazítási kérelem vezethetett ide? 

A frissítésből kiderül, hogy jóformán semmi sem igaz abból, amit korábban írtak az Iránytű Intézet vezetőjéről és a Jobbik pénzeinek elköltéséről. Persze nem valószínű, hogy az igazság felderítésének olthatatlan szomja vezette őket arra, hogy kiegészítsék az anyagot, inkább az, hogy belátták, a bíróságon nehezen tudnák bizonyítani állításaikat, így inkább közzétették a helyreigazítási kérelmet:  
Az internetes portálunkon 2016. szeptember 18-án „Ezt tanultuk a Jobbikról egy év leforgása alatt” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Forrai Richárd a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti frakciójának, illetve pártalapítványának juttatott közpénzek egyharmadát saját cégeibe szervezi ki, vagy sokmilliós megrendeléseket ad ismerőseinek és barátoknak az általa tulajdonolt Iránytű Intézeten keresztül. A valóság ezzel szemben az, hogy Forrai Richárdnak sem a Jobbik pártfrakciójának, sem a pártalapítványának a gazdálkodása körében semmilyen döntési kompetenciája nincsen, és nem is volt, így nincs és nem is volt soha olyan helyzetben, hogy onnan bármilyen forrást kiszervezhessen. Az általa tulajdonolt Iránytű Intézeten keresztül pedig soha olyan megrendelést barátainak vagy ismerőseinek nem adott, melynek következtében utóbbiak akár csak közvetve bármilyen közpénzhez juthattak.

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.