Akármi is ez, már nagyon utáljuk, vagy szeretjük: sbfgjgkhgfdesss

Akármi is ez, már nagyon utáljuk, vagy szeretjük: sbfgjgkhgfdesss

sbfgjgkhgfdesss – ezzel a címmel jelent meg egységes anyag több megyei lapban is, többek között az Sonline, a Duol, a Szoljon, a Veol, a Heol, a Vaol, a Délmagyar, a Boon.hu, vagyis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) / Mediaworks Hungary szinte összes megyei kiadványában – jelezte a Media1.hu.

sbfgjgkhgfdesss

A szaklap rámutatott, a technikai malőr lényegében leleplezte azt is, milyen gyorsan és automatizáltan működik a kormánypárti sajtógépezet, hiszen ugyanígy terítik politikai kampánycéljaiknak megfelelően a lejárató anyagokat is.

Értsd: a központi szerkesztőségből egyetlen gombnyomással megjeleníthetik valamennyi megyei lapban azt az üzenetet, hogy sbfgjgkhgfdesss, ami élesben lehet Soroson át Gyurcsányon keresztül Jakabig, lényegében bárki és bármi.

​sbfgjgkhgfdesss

A teljesen kormánypárti irányítás alatt álló megyei lapok egységes szerkesztése már korábban is szembetűnő volt, például akkor, amikor a 2018-as választás előtti napon azonos Orbán-propagandát tettek ki:

orbán viktor

A sbfgjgkhgfdesss című cikkben egyébként azt írták, jblkfhkpoe5zuhtnvrtfrf valamint uojlbsnmg v,mc hhhh és végezetül persze kbfdvn.