Éles váltás: Felcsút után a NER-elit közkedvelt környékére költözött Mészáros Lőrinc felesége

Éles váltás: Felcsút után a NER-elit közkedvelt környékére költözött Mészáros Lőrinc felesége

Múlthét pénteken érkezett a hír, ami egy nemzetet forrázott le: a felcsúti dollármilliomos, Orbán Viktor miniszterelnök jó barátja, Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla elválnak. Az MTI-hez eljuttatott közleményükben hangsúlyozták, hogy szerencsére “az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.”

Egy ideje már tervezhették a válást

Nos, az mfor.hu cikke szerint Mészárosné már meg is találta új otthonát Budapesten, a XII. kerületi Kikelet utcában, éppen ezért feltételezi azt a portál cégpapírok alapján, hogy már jóval korábban elkezdődhetett Mészáros Lőrinc és felesége válásának folyamata.

A 12 lakásos társasházba a közelmúltba költözhetett át, a címet ugyanis az Opten adatbázisa szerint szeptember 2-án, vagyis már két nappal a válás bejelentése előtt bejegyezték.

Éppen a NER-elit közkedvelt környékére költözött

Nem mondhatni, hogy Mészárosné el akart volna menekülni a világ elől, sokkal inkább úgy tűnik, nem véletlenül költözött új lakóhelyére: Orbán Viktor háza ugyanis mindössze 4-500 méterre található, emellett szintén nagyon közel, csupán néhány utcányira található az a korábbi állami tulajdonú villaépület, amihez Schmidt Mária közalapítványa ingyen jutott hozzá.

A lap felidézi, hogy 2007 és 2009 között ugyanebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének, illetve a közelben több kormányzati és kormányközeli személy építkezése is folyik, illetve már elkészült otthona található.

Az osztozkodás már júliusban elindult

Az mfor.hu kiderítette, Mészárosné Kelemen Beatrix néhány érdekeltségéből már július legvégén kiszállt, ígyjúlius 27-étől már nem tulajdonos a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-ben, néhány nappal később, július 31-én pedig a Búzakalász 66 Kft.-ben is megszűnt az érdekeltsége.